Autor Zpráva
msigmund
Profil
Dobrý den,
prosím o radu kde začít, když chci zjistit jestli jde z flash hry dostat výsledek bodů získaných po dohrání hry.
Hru jsem rozbalil v SWF Decimpileru, ale je to pro mně neznámá.
Jde o to jak zjistit jestli to vůbec jde.
Děkuji všem.
MichMond
Profil
Z Flashe se dají do php odeslat data www.flash.cz/portal/clanek.aspx?id=927.
Dostat to pak z php někam dál nebude problém...
msigmund
Profil
Děkuji, ale prosím kde najdu v té hře, když jí rozbalím jestli vůbec ty data s té hry dostanu.
Je to ve složce "Action"?
A co mám přesně hledat?

Děkuji.
MichMond
Profil
Ano action script je v záložce action. Pokud s tím scriptem vůbec neumíš tak to asi nedokážeš naprogramovat.
msigmund
Profil
To je ono díky. Neumím s tím, ale nechci to programovat.
Mám na webu flash hry a na webu odkud jsem je stáhl nějak získávají s těch her nahrané body co nahrál daný hráč.

Kdo by to naprogramoval a co to stojí, jedna hra.
ice3
Profil
Dost!Musíš mít nápad....
msigmund
Profil
Dost!Nechceš pomoct nepiš.............
Nápadů mám v tom co dělám hodně, ale každý umíme něco jiného, že jo.
panther
Profil
msigmund:
Dost!Nechceš pomoct nepiš.............
hlavnš se nerozčiluj.

Kdo by to naprogramoval a co to stojí, jedna hra.
co na tohle chceš slyšet za odpověď? Když se zeptám „Kolik stojí auto?“, co mi odpovíš? Navíc tady je mnohem větší cenový rozdíl mezi nadšencem/začínajícím člověkem a tím, kdo má 10 let praxe v oboru. Výsledek se taky bude v mnohém lišit.

Můžeš mít hru klidně zadarmo (jako referenci) nebo za moc tisíc.
msigmund
Profil
V pohodě.

Asi jsem to špatně napsal, nebo nevím.
Flash hry už mám, ale nevím jak z nich dostat nahrané body co nahrál daný hráč. Na jiném webu to jde.

„Můžeš mít hru klidně zadarmo (jako referenci) nebo za moc tisíc.“
Myslel jsem to jinak, jestli to jde dodělat pokud to již v té hře není a za kolik.
Johnik
Profil
msigmund:
Myslel jsem to jinak, jestli to jde dodělat pokud to již v té hře není a za kolik.
Tak to naštěstí nejde. Co je jednou vykompiluješ do swf a nemáš od toho zdrojáky, už s tím nic neuděláš. Jsou sice decompilery :-D, ale ty ti také, pokud je složitější kód, nepomohou. Proto bych se zeptal buď autora té hry aby ti ji upravil nebo bych si ji nechal naprogramovat po opičím způsobu.
msigmund
Profil
Johnik:
Děkuji moc, konečně jsem se něco dozvěděl.
Chápu že to nejde.

Prosím ještě o radu, dá se nějak zjistit jestli to daná flash hra už teď umožňuje. A jestli to umožňuje jak to z ní dostanu do proměnné.
Johnik
Profil
Určitě se to zjistit dá, třeba monitorovat co se všechno děje: co se a kam odesílá. Myslím, že fidler by to mohl zvládnout...
Ale silně pochybuju o tom, že by hra umožňovala dosazení třeba "hra.swf?kamOdesilat=tvojeDomena" a všehny výsledky přijímala a odesílala právě tam... Z toho co jsem si dosud přečetl, to ta hra neumožňuje. Jinak se to bude odesílat na autorovu doménu - třeba.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: