Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Varaz Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 1. 2010, 18:24:32
dobrý den
Mám dotaz jak dostat z jiné stránky na moji jen jeden div? |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 27. 1. 2010, 18:27:32
Varaz:
„Mám dotaz jak dostat z jiné stránky na moji jen jeden div?“ jak dostat? Tohle jsem moc nepochopil. |
||
Varaz Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 1. 2010, 18:32:34
Prostě potřebuju a by se na jedné stránce zobrazil div z druhé stánky.
|
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 27. 1. 2010, 18:35:43
Varaz:
„Prostě potřebuju a by se na jedné stránce zobrazil div z druhé stánky.“ tak to nejde. |
||
Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 27. 1. 2010, 19:04:51 · Upravil/a: Keeehi
Varaz:
Zkopírovat. Případně si napsat nějaký script. Je to ale složitější. |
||
fajzen Profil |
#6 · Zasláno: 27. 1. 2010, 19:24:14 · Upravil/a: fajzen
prípadne dať ten div do samostatného súboru a použiť include
EDIT: sorry, nie, nedošlo mi že myslíš z iného webu |
||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 27. 1. 2010, 19:32:16 · Upravil/a: Keeehi
Varaz:
Tak mě to nedošlo taky, že se jedná o cizí stránku. „tak to nejde.“ Jde to, ale nejspíš to ještě neumíš. Budeš k tomu potřebovat třeba php. Tam si zdrojový kód stáhneš pomocí file_get_contents a ten div si v něm vyhledáš vyhledáš (nejprimitivněji přes funkce strpos a substr). Pak už ho jen zobrazíš. |
||
amon Profil |
#8 · Zasláno: 27. 1. 2010, 19:36:54 · Upravil/a: amon
Myslím, že v jQuery (javascriptová knižnica) je to dostatočne jednoduché, ale nie som si istý, či sa to dá aj vrámci domén...
Najprv načítaš knižnicu jQuery: <script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.4/jquery.min.js"> Potom na koniec <head> vložíš tento kód: <script type="text/javascript"> $(function(){ $('#mojdiv').load('http://example.com/nejaka-stranka.html #externydiv'); }); // #mojdiv je ID elementu, kam chces ten obsah nacitat // #externydiv je ID elementu na inom webe, ktoreho obsah chces nacitat </script> EDIT: namiesto ID môžeš zadať akýkoľvek iný parameter, prípadne cestu k elementu tak, ako v bežnom CSS, teda: '.trieda-elementu', 'element potomok.trieda' atď. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0