Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
terezka88 Profil |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2010, 19:13:10
Ahoj, prosím mrkněte na web www.meteor.byznysplanet.com – dala jsem ho zkontrolovat kamarádovi, který weby dělá a napsal mi tyto připomínky:
1/ chyby v HTML 2/ špatně používané framy, jednotlivé framy jdou samostatně zobrazit, ale vcelku už nee 3/ prohlížeče hledají v kořenovém adresáři, ale soubory jsou jinde 4/ Výsledek: Moje doporučení - udělej ty stránky znovu přes Webnode, tam HTML nezadáváš, už je vše předpřipravené nebo to někomu zadej Dávají Vám smysl? Mně totiž ne .. chyby v HMTL nenacházím (podle W3C 100% passed), framy se již delší dobu nepoužívají a na stránce nejsou ( jak mohou jit zobrazit samostatně nebo vcelku ??), soubory mám umístěné ve složce root/meteor, což je kořenový adresář webu meteor.byznysplanet.com … Mám upřednostnit Webnode před na míru vytvořeným webem?? Příp. Je potřeba web zadat k předělání tomuto odborníkovi?? |
||
Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2010, 19:23:41
terezka88:
Neposlouchejte ho, žvaní bláboly. |
||
Dranel Profil |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2010, 19:33:15
Jestli je to tak, jak píšeš, viděl bych to podobně jako Radek9. ;-)
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 4. 2. 2010, 20:07:30 · Upravil/a: Bubák
terezka88:
„1/ chyby v HTML“ Deklaruješ XHTML. Pokud nebudu rozebírat téma HTML - XHTML a že mám raději HTML, tak ani na W3C nemáš web validní, validní míš sice index, ale namátkou jsem zkusil validovat http://www.meteor.byznysplanet.com/o-klubu.html a jsou tam tři chyby, ale validátor W3C jich "najde" více, protože jedna chyba často vyvolá několik hlášek. Ale - jde v podstadě o bezvýznamné chyby. „2/ špatně používané framy, jednotlivé framy jdou samostatně zobrazit, ale vcelku už nee“ Rámy jsem nikde nenašel a ty píšeš, že je nepoužíváš. „3/ prohlížeče hledají v kořenovém adresáři, ale soubory jsou jinde“ Nechápu, co má na mysli. 1. Prohlížeče nehledají. Tuším co má tvůj kamarád na mysli, projel jsem web se zapnutým sledováním HTTP hlaviček a na všechny požadavky odpověděl server 200 OK, což znamená "vše je v pořádku". Dodatek: kdyby "prohlížeč nenašel" (uvozovky úmyslně, protože prohlížeč nehledá), dostal by ze serveru odpověď 404, ale to se nestalo. 2. Pokud jsou cesty k souborům napsány správně, je úplně jedno, kde jsou. A pokud se ve struktuře souborů vyznáš, tak je to v pořádku, čemuž přispěje třebas obvyklé umístění obrázků do složky images. „4/ Výsledek: Moje doporučení - udělej ty stránky znovu přes Webnode, tam HTML nezadáváš, už je vše předpřipravené nebo to někomu zadej“ Dělej to tak, jak se to tobě líbí. |
||
SwimX Profil |
#5 · Zasláno: 4. 2. 2010, 20:08:56
terezka88:
„Mám upřednostnit Webnode před na míru vytvořeným webem??“ Ne, webnode je dobrý pro lidi, tkeří to jinak nezvládnou, aletvé stránky webnode převyšují. „kamarádovi, který weby dělá“ ... špatně zřejmě :) Máš pěkný web, co se kódu týče. |
||
terezka88 Profil |
#6 · Zasláno: 4. 2. 2010, 20:46:45 · Upravil/a: terezka88
Díky :)
Bubák: „ani na W3C nemáš web validní, validní míš sice index, ale namátkou jsem zkusil validovat ht>tp://w>ww.meteor.byznysplanet.com/o-klubu.html a jsou tam tři chyby“ O bezvýznamných chybách v podstránkách jsem věděla, promiň, už jsem je opravila i tam, takže jsou validní i všechny podstránky. Děkuji za upozornění. |
||
panther Profil |
#7 · Zasláno: 4. 2. 2010, 20:49:56
terezka88:
„promiň, už jsem je opravila“ omlouvat se nemusíš. Vůbec na nich nezáleží. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0