Autor Zpráva
Ameana
Ahoj...neviem si poradiť s pozadím stránky tak aby bol jeden obrázok na vrchu a druhý sa vertikálne opakoval pod ním...diky

<style type="text/css" media="screen">
body{
width: 1024px;
height: 800px;
background-image: url(images/lovely.jpg);
background-repeat: no-repeat;
background-position: t center;
background-attachment: scroll;
background-color: #051c00;
}

#ciara{
background: url(images/čiara.gif) Repeat-y top top ;
width: 1024px;
height:19px;
}
</style>
panther
Ameana:
neviem si poradiť s pozadím stránky tak aby bol jeden obrázok na vrchu a druhý sa vertikálne opakoval pod ním
jednomu elementu nelze nastavit dvě pozadí - budeš muset pozadí nastavit dvěma různým prvkům. Nevíš-li si rady s konkrétní situací, ukaž nám ji.
Martin Janeček
Profil *
Právě mám stejný problém. Mám pozadí webu rozděleno na 3 části. 3 obrázky. Délka obsahu je nestatická tudíž nemůžu použít jen jeden. Zkoušel jsem hodit tag img do divu pro ktery jsem nastavil opakujici se pozadi (prostredek) a nastavit mu z-index -1 aby se šoupnul pod vrstvu textu. šoupnul se pod celej div. Dále jsem zkoušel dát místo toho img div a nastavit mu pomocí css background image. Ale div neměl žádný obsah, tudíž se nezobrazil. &nbsp; tomu moc nepomohlo a asi 20 <br /> pod sebou sice div natáhlo, ale z nějakého důvodu neměl pozadí. Potom jsem zkoušel hodit img nad ten div s tim opakovanym pozadim. To vypadalo nadějně. Nastavil jsem margin opakovanýho divu -185px z vrchu aby byl text jakoby na tom obrázku. Ale posunulo se i to pozadí toho divu takže byl img schován pod tím. Zindex ho dokázal jedině posunout i nad text... Jsem zoufalý...
panther
Martin Janeček:
Jsem zoufalý...
nezoufej a ukaž nám problematický design, chceš-li pomoci.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0