Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
sct Profil |
#1 · Zasláno: 20. 8. 2005, 22:48:23
Nemáte někdo prosím návod jak s pomocí action scriptu ve flashi 5 udělat počítadlo stáhnutí nějakého souboru?Hledal jsem po všech možných diskuzích, ale nikde jsem nenašel to co bych chtěl.Děkuji.
|
||
Hanz Profil |
#2 · Zasláno: 20. 8. 2005, 22:55:42
sct
Čistě pomocí Flashe nejde. Potřebuješ k tomu ještě PHP (nebo jiný scriptovací jazyk na straně serveru). Na tlačítku by to mohlo být třeba takhle: on(release){ pricti="true"; loadVariables("script.php","","POST") getURL("soubor_na_stahnuti","","GET") } No a v souboru script.php musíš potom mít script, který skontroluje jestli existuje proměnná pricti a je rovna true. Jestli jo tak ti přičte hodnotu v nějakém TXT souboru, nebo databázi. Načtení aktuálného stavu do Flashe asi zvládneš sám ne? |
||
sct Profil |
#3 · Zasláno: 20. 8. 2005, 23:04:20
Neni na nějaké stránce podrobnější návod jak vytvořit ten skript?Moc se v tom ještě nevyznám.
|
||
Mistr Profil |
#4 · Zasláno: 21. 8. 2005, 00:16:32
Neexistuje na internetu již něco vytvořeného? Mám na mysli jako je třeba diskuzní fórum od BlueBoardu či počítadlo tamtéž? Nevíte někdo o něčem? Nebo jak to udělat, když nemám hosting podporující PHP?
|
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
venca Profil * |
#5 · Zasláno: 4. 9. 2006, 20:57:52
Počítadla stažení od BlueBoardu jsou nahovno-nefungují jak mají přičítají po dvou - 2,4,6,adt,
nebo nepřičítají vůbec... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0