Autor Zpráva
Boardel
Profil *
Ahoj, dělám svůj první web. Stáhnul jsem si šablonu a začal jsem si stim trochu graficky hrát. Menu jsem měl původně nahoře v jedné liště - ale co jsem změnil aby po najetí myší se změnil obrázek (rsp. z černé na oranžovou) celé menu se mi rozházelo a ještě mají obrázky kolem sebe hnusný modrý rámeček. Ve firefoxu se to naskládalo pod sebe (to ještě ujde), ale v IE se mi to přeházelo jako standarní menu do strany. Může se někdo podívat na zdrojový kód a poradit mi? Díky moc

http://www.dj-pricket.wu.cz/

p.s. Když jsem si rozdělal další stránky (guestbook) tak to co napíšu pod menu se mi zobrazuje nad, a menu je dole. Neví někdo čím to může být?
panther
Profil
Boardel:
a ještě mají obrázky kolem sebe hnusný modrý rámeček.
to se tu řešilo naposledy včera.
Pricket
Profil *
Ano, toho jsem si všimnul. Ale pokud to mám jako:

<a href="http://www.dj-pricket.wu.cz"
onmouseover="document['home'].src = 'images/1_05o.png' ;"
onmouseout="document['home'].src = 'images/1_05.PNG' ;">
<img src="images/1_05.PNG" name="home">
</a>

tak mi není moc jasné co stím.
Trejpa
Profil
Pricket:
<a href=""
onmouseover="document['home'].src = 'images/1_05o.png' ;"
onmouseout="document['home'].src = 'images/1_05.PNG' ;">
<img src="images/1_05.PNG" name="home" border=0>
</a>


Stačil by i jednodušší zápis bez name:
<a href=""><img src="images/1_05.PNG" border=0 onmouseover="this.src='images/1_05o.png';" onmouseout="this.src='images/1_05.PNG';"></a>


Také můžeš dát do hlavičky <head> značku style:
<style> a img { border: none; } </style>
(Tzn. všechny obrázky uvnitř odkazů nebudou mít rámeček.)
Pricket
Profil *
Díky,

funguje to, ale nevíte proč se mi obrázky v menu nezobrazují jako předtím? Místo jedné úhledné čáry, se rozbrazují jako klasické menu v levo?
Trejpa
Profil
Pricket:
proč se mi obrázky v menu nezobrazují jako předtím?
Snaží se, ale moc místa jim na to nedáváš. Odpusť jim ty rozměry:
<td width="62" height="33">
Pricket
Profil *
Místo jsem jim dal, použil jsem <a href=""><img src="images/1_05.PNG" border=0 onmouseover="this.src='images/1_05o.png';" onmouseout="this.src='images/1_05.PNG';"></a> takže nevím :(
Trejpa
Profil
Pricket:
Místo jsem jim dal
Nedal. Nemůžeš čekat, že obrázky široké od 97 px se ti vlezou vedle sebe do buňky široké 62 px.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: