Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Martin Kostelník Profil |
Ahoj. Snažím se na ic.cz nahrát fotky, normálně mi to napíše že jsou nahraný ale když se podívám tak zjistím že tam žádné nejsou. Nevíte prosím v čem je problém a jako ho můžu vyřešit?, Děkuji
Moderátor Joker: Netřeba na nás řvát, změnil jsem velikost písmen v titulku
|
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 10. 2. 2010, 10:41:16
Martin Kostelník:
a script, kterým fotky nahráváš, si máme domyslet? „Snažím se na ic.cz nahrát fotky“ jak nahráváš? Jestli vlastním scriptem, ukaž nám jej. Jestli přes nějaký webové rozhraní IC, kontaktuj místní podporu - poradí ti lépe než my. „Nevíte prosím v čem je problém“ pravděpodobně v uploadu. BUď tak laskav, vžij se do situace lidí, kteří o tvém projektu nemají žádnou informaci. Kdyby ti někdo řekl: „Mám auto, ale nejede. Nevíte, v čem je problém a jak to opravit?“, co bys mu odpověděl? |
||
martin Kostelník Profil * |
#3 · Zasláno: 10. 2. 2010, 12:11:07
A jak se dá problém v uploadu vyřešit??
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2010, 12:15:02
martin Kostelník:
„A jak se dá problém v uploadu vyřešit??“ Tím, že se to spraví. Při konkrétnějším popisu problému třeba někdo dá i konkrétnější odpověď, viz panther. |
||
martin Kostelník Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 2. 2010, 12:33:08
Normálně se mi tam objeví že se fotky v pohodě přenesly na FTP server ale nahoře mám napsaný tohle:
Warning: ftp_put() [function.ftp-put]: /jayneusback.bmp: Disk quota exceeded in /var/www/ic/www/home/user/webftp/includes/filesystem.inc.php on line 1243 |
||
SwimX Profil |
#6 · Zasláno: 10. 2. 2010, 12:37:08
martin Kostelník:
po třetí a myslím, že naopsledy. Ukaž skript! |
||
Joker Profil |
#7 · Zasláno: 10. 2. 2010, 12:38:15
martin Kostelník:
No sláááva! Kdybyste tohle napsal hned do prvního příspěvku, mohl jste odpověď mít nejpozději v 10.23. „Disk quota exceeded“ Web vyčerpal dostupný diskový prostor. Musíte smazat nějaké soubory, nebo se s hostingem domluvit na přidělení většího prostoru. Mimochodem: „jayneusback.bmp“ - máte nějaký konkrétní důvod na web dávat obrázky v BMP? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0