Autor Zpráva
kwaczek
Profil *
Zdravim,
netusite proc mi blbne razeni bunek v bloku na archivu?

Nekdy to jede normalne:


a nekdy to rozhaze spatne:


Jsem lamka, zacinam, mam tam bordel v divech a tak:-)

PHP:
<div class=main >
    
    <span class=rok>
<?php
$stranka=$_GET['stranka'];

for($i=2010; $i >= 2003; $i-- ) {
$cislo = ($i + 1);
if($i!= $stranka) {
echo "<a href=\"?stranka=".$i."\" >".($i)."</a>&nbsp&nbsp\n";
} else {
echo "<span style=color:#FFFFCC;font-size:35;>".($i)."</span>&nbsp&nbsp\n";
}
}
echo "</span>";
//pripojeni k db
$db="mysql26236";
$spojeni = mysql_connect("stroj","uzivatel","heslo");
mysql_select_db($db, $spojeni);

$rok=$_GET['stranka'];


      ?>
      <table class=archiv>
      <?
      
      $mesic=array('Leden', 'Únor', 'Březen', 'Duben', 'Květen', 'Červen', 'Červenec', 'Srpen', 'Září', 'Říjen', 'Listopad', 'Prosinec');
      for ($o=0; $o<12; $o++){
        $mes=$o+1;
        $count=mysql_num_rows(mysql_query("select * from (select * from data2 where datum like '%$rok%') temp where month(datum)=$mes"));
          if ($count!=0){
          echo "<tr><th width=100px>".$mesic [$o]."</th>";
            if ($rok!=''){
            $vyber=mysql_query("select * from (select * from data2 where datum like '%$rok%') temp where month(datum)=$mes");
                for ($i = 0; $zaznam = mysql_fetch_assoc ($vyber); $i++){
                echo "<td>";
                echo "<a href=./zobr.php?id=".$zaznam['id']." ><img src='./th2/".$zaznam['id'].".jpg' title=".$zaznam['datum']."></a>";
                echo "</td>";
                 
                }
                echo "</tr>\n<tr><td width=100></td>";
            }
        }
      }
           
      ?>
        </table>
    </div>




CSS:

div.main
{

position: absolute;
background:black;
margin-left:95px;
margin-top:20px;
margin-right:100px;
padding-bottom:20px;
border:0px solid silver;
color:white;
text-align:justify;

}



table.archiv 
{
color:white;
border-top:0px red solid;

}
.archiv th
{
font-size:15;
height: 80px;
width:60px;
color:grey;
text-align: right;
vertical-align: top;
border:0px solid;
padding-top: 7px;
padding-right: 5px;
}

.archiv td
{
text-align: center;
border:0px solid;
display: inline-block;
}


Objevil jsem pomerne nedavno inline-block (nebo inline-table), ktera dela presne to, co potrebuji, nicmene nevim jak si poradit s touto chybou :)
Diky
kwaczek
Profil *
kwaczek:
Hmm, tak si jdu zmenit heslo na SQL
kwaczek
Profil *
hmm, tak jsem precenil silu fora... Muze nekdo smazat tento topic?
Moderátor Chamurappi: Ne.
Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
Plaváček
Profil
kwaczek:

Dnes vyšlo toto: http://robertnyman.com/2010/02/24/css-display-inline-block-why-it-rocks-and-why-it-sucks/ (dobře shrnutá problematika inline-block, anglicky). Třeba tam najdeš odpověď.
Chamurappi
Profil
Reaguji na kwaczka:
Asi by pomohlo, kdybys upřesnil problém.

nekdy to rozhaze spatne
Co přesně znamená to někdy? A v kterém prohlížeči se to děje?

tak jsem precenil silu fora
Zdroják PHP v tomto případě ničemu nepomůže, podstatný je vygenerovaný HTML kód (ten si dokážeme zobrazit z odkázané stránky, netřeba ho kopírovat), takže své přihlašovací údaje jsi sem nakopíroval zbytečně. Příspěvkem [#2] ses vyřadil ze zdejšího seznamu vláken bez reakcí, čímž jsi snížil šanci na odpověď.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: