Autor Zpráva
Mr.Q
Profil *
Dobrý den,

Jsem začátečník a potřeboval bych poradit, mám na stránkách články .. a když někdo bude chtít napsat článek zobrazuje se mi článek v textarea .. jenže problém je v tom že se textarea nerozšiřuje a vy musíte rotovat dolů a dolů ... chtěl jsem se Vás tedy zeptat jestli neznáte něco co se bude samo rozšiřovat a aby tam zároveň fungovaly mezery stisknutím enteru bez kódu jako je např. <"br"> atd.. všem díky za každou nápovědu !

PS. výhodou by bylo kdyby fungoval třeba náhled obrázků :)
Chamurappi
Profil
Reaguji na Mr.Q:
Viz Automatická velikost textarey podle délky textu. (← Nalezeno pomocí klíčových slov „lednice skříň“ :-))
Mr.Q
Profil *
A něco jiného než textarea neexistuje ?? nebo nejde se zbavit nějak těch hrozných okrajů ??? A navíc bych potřeboval něco aby se tam zobrazovali obrázky atd ...
Mr.Q
Profil *
Mám to právě takhle v php :

echo "<textarea rows=\"20\" cols=\"105\" class=\"popis_vypis\" readonly>".$prispevek->recenze."</textarea>";

A nejsem si zrovna jist zda by tam toto šlo ?
Mr.Q
Profil *
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Automatická velikost textarey podle délky textu. Duplicitní ke zde řešené věci.

Zdravím .... mám takový problém .. zkoušel jsem to podle toho "návodu" ale nezadařilo se mi .. může mi tedy někdo poradit ?
nějak takto to mám teď a potřeboval bych to dát tak aby se mi to okno ( textarea ) samo zvětšovalo / zmenšovalo, díky

echo "<textarea rows=\"20\" cols=\"105\" class=\"popis_vypis\" readonly>".$prispevek->recenze."</textarea>";
Chamurappi
Profil
Reaguji na Mr.Q:
zkoušel jsem to podle toho "návodu" ale nezadařilo se mi
Hm. Tak to udělej podle toho návodu (lépe řečeno kompletního skriptu) a až budeš mít problém, napiš, jaký máš problém. Tohle tvé „ono mi to nejde, tady máte kus PHP skriptu, který se k prohlížeči nikdy nedostane“ je naprosto k ničemu, proto ti nikdo neodpovídá.
Mr.Q
Profil *
Když to dělám podle toho scriptu tak to stejně nefunguje .. ale neřeš to nó ;)
Mr.Q
Profil *
V jiném php souboru mi to funguje jenže v tomto prostě né .. vždy mi to napíše nějakou chybu ..
Dranel
Profil
Mr.Q:
V jiném php souboru mi to funguje jenže v tomto prostě né .. vždy mi to napíše nějakou chybu ..
Snažil jsem se přijít na to jakou, ale nedařilo se. Nemám dostatek many.
Mr.Q
Profil *
Tak to nejsi sám komu se to nedaří, oslovil jsem pár znamích .. ale ti taky nevěděli .. tady je celý php soubor kdyby jste mi chtěl někdo pomoct, předem díky

<?php
$pripona = "jpg";
    $img = $prispevek->id;
    $filename = "images/prispevky/".$prispevek->id.".jpg";
    if (!file_exists($filename))	{
      $img = "0";
      $pripona = "png";
    }
echo "<div align=\"left\"><img src=\"images/prispevky/$img.$pripona\" class=\"img_prispevek\"><center><h1 class=\"prispevek_heading\">".$prispevek->nazev."</h1></center></div>";
echo "<h2>Linky:</h2>";
if (isset($_COOKIE['uzivatel']) && $_COOKIE['uzivatel']!='0')
  echo "<textarea rows=\"10\" cols=\"100\" class=\"linky_vypis\" readonly>".$prispevek->linky."</textarea>";
else
  echo "Abyste viděli linky musíte být přihlášeni!";
echo "<p>Velikost: <font color=\"#7fff00\">".$prispevek->velikost." (GB)</font></p><br />";
echo "<p>Heslo k linkům:&nbsp;&nbsp;<font color=\"red\">".$prispevek->heslo."</font></p><br />";
echo "<h2>Popis:</h2>";
echo "<textarea rows=\"20\" cols=\"105\" class=\"popis_vypis\" readonly>".$prispevek->recenze."</textarea>";
echo "<p>";
echo "<center><font color=\"#d0d0d0\"><h2>Ukázka</h2><object width=\"425\" height=\"344\"><param name=\"movie\" value=\"http://www.youtube.com/v/".$prispevek->video."&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=cs_CZ&feature=player_embedded&fs=1\"></param><param name=\"allowFullScreen\" value=\"true\"></param><param name=\"allowScriptAccess\" value=\"always\"></param><embed src=\"http://www.youtube.com/v/".$prispevek->video."&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=cs_CZ&feature=player_embedded&fs=1\" type=\"application/x-shockwave-flash\" allowfullscreen=\"true\" allowScriptAccess=\"always\" width=\"425\" height=\"344\"></embed></object></center>";
?> 
	      
		
	      </div></center>
	  </div>
	</div></div>
<?php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: