Autor Zpráva
robotik006
Profil
Ahojky, mám takový problém: Mám formulář, chci aby po vyplnění se obsah zapsal do souboru třeba txt.
Zkoušel jsem různé skripty (PHP,ASP) co jsem našel tady nebo vygooglil jinde ale nikdy jsem nedosáhl výsledku.
Můžete mi poradit co mám udělat aby to fungovalo?

PS: je mi dvanáct tak prosím mírně a jemně pár facek :p
Beavis
Profil
robotik006:
Máš webový server (Apache)? Bez toho ti to nepůjde :-).
robotik006
Profil
To je smůla, a já nemehlo :/
Alespoň něco co ty data pošle na e-mail to byl původní záměr, ale to asi taky nepůjde co?!? Já to pochopil že kdokoli cokoli :)

Tak mi alespoň poraďte jak toto:
setTimeout("window.location.replace("/WBPG/index.html")", 5000);
přivést k funkčnosti? Je to směs z těchto adres: Tady a tady, nebo mi vysvětlete proč to nefunguje.
LosFilipos
Profil
Správné řešení je:
setTimeout("window.location.replace('/WBPG/index.html')", 5000);


Chyba je v těch uvozovkách. Pokud máš funkci v uvozovkách " ", její parametr musí být v ' '...
panther
Profil
LosFilipos:
Pokud máš funkci v uvozovkách " ", její parametr musí být v ' '...
...nebo escapovaných uvozovkách
setTimeout("window.location.replace(\"/WBPG/index.html\")", 5000);
Chamurappi
Profil
Reaguji na LosFilipose a panthera:
Úplně ideální je nepoužívat setTimeout jako eval. Pak by správné řešení vypadalo takhle:
setTimeout(function()
{
  window.location.replace("/WBPG/index.html");
}, 5000);
U něj není nutné přemýšlet nad uvozovkami.
robotik006
Profil
Děkuji už to funguje

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: