Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mejzi Profil |
Asi pred mesiacom som sa rozhodol ze sa zacnem ucit programovacie jazyky. Rozhodoval som sa s akym by som mohol zacat az som s rozhodol pre javascript. Tento jazyk sa mi dost paci aj ked ho zatial ovladam asi na 5% :D ale planoval som sa ho naucit minimalne na 90%. No do cesty sa mi priplietlo php ktore sme sa zacali ucit v skole. A ja teraz neviem ci by som mal pokracovat v js alebo koli skole prejst na php kedze ucit sa ich 2 naraz asi nie je rozumne co? Od vas by som chcel pocut radu, co by ste spravili vy na mojom mieste?
Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
SwimX Profil |
#2 · Zasláno: 22. 4. 2010, 09:09:38
Mejzi:
a co chceš dělat? Jak jistě víš, každý jazyk je k něčemu jinému. V JS uděláš vyhcytávky stránek, rozklikávací menu a věci, které uživateli zpříjemňují stránky (nebo otravují), v PHP ale vytvoříš dynamické stránky, můžeš dělat e-shopy atd. Každý má své, a já osobně se věnuji PHP a JS používám, jen když musím. Doporučuji rozhodně pochytit základy obojího. Pak se sám lépe rozhodneš. |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 22. 4. 2010, 09:36:19
Mejzi:
viz SwimX, „Doporučuji rozhodně pochytit základy obojího.“ U programování stejně jde o to se naučit ty základy (na což teda podle mě není dobrý ani Javascript, ani PHP), když člověk "umí programovat", naučit se nový jazyk už není tak těžké. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0