| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Houbik Profil * |
Chci se zeptat, dělám si v PSPadu web a nastavil sem si průhlednost jednotlivých elementů na stránce(používám plavání) a vše se zobrazilo tak jak má, ale když jsem to nahrál na web tak tak tam půhlednost nemám vůbec.Nevíte kde sem mohl udělat chybu nebo co s tím?Díky
www.houbik.borec.cz Moderátor Chamurappi: Titulek „Průhlednost na webu“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
| panther Profil |
#2 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:04:13
Houbik:
to, jestli je web floatovaný nebo pozicovaný, na průhlednost (CSS vlastnost) vliv nemá. „Nevíte kde sem mohl udělat chybu nebo co s tím?“ hlavně nám prvně sděl, kde má co být průhledné. Hledat se mi to nechce (jestli bych to vůbec našel). |
||
| Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:07:42
Reaguji na Houbika:
Měl by sis ujasnit, kdy a v čem se na svoji stránku koukáš. „dělám si v PSPadu web“ … „a vše se zobrazilo tak jak má“ Kde? V PSPadu? Ten zobrazuje v jádru Exploreru. „když jsem to nahrál na web tak tam půhlednost nemám vůbec“ A v čem na ten web koukáš? V něčem jiném než v Exploreru. Najdi si, jak zapsat průhlednost tak, aby fungovala i v jiných prohlížečích. |
||
| Houbik Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:09:28
panther:
Levé menu černé, průhledné na 80%. Pravé menu černé, průhledné na 80%. Prostřední stránka šedá, průhledná na 80%. Hlavička bez průhlednosti. |
||
| panther Profil |
#5 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:11:47
Houbik:
už to vidím ve stylech. Jak pravil Chamurappi, „Najdi si, jak zapsat průhlednost tak, aby fungovala i v jiných prohlížečích“. V IE se zobrazuje správně, jen jinde ne. |
||
| Houbik Profil * |
#6 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:14:31
Já používám Operu, takže na tom něco bude.OK něco vygooglím,dík za radu.
Jinak, panthere, mám to zapsáno dobře tu průhlednost?Já to včera hledal a na každém webu to je trošku jinak... |
||
| panther Profil |
#7 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:17:04
Houbik:
„mám to zapsáno dobře tu průhlednost?“ pro IE ano, pro ostatní ne. Jestli je správně zjistíš snadno - zapni si IE, jestli to bude průhledné, je to zapsané dobře. Jinak je to špatně. Jsou věci, na které se nemusíš ptát a můžeš si je vyzkoušet. |
||
| Houbik Profil * |
#8 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:18:36
panther:
tak to mě nenapadlo... |
||
| Houbik Profil * |
#9 · Zasláno: 24. 6. 2010, 18:29:09
Vyřešeno, díky za radu.
|
||
|