Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Dak Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2010, 11:36:13
Prosím o radu nainstaloval jsem easyPHP,mám winXP prohlížeč opera pokouším se rozběhnout web servr na locale ale chce to po mě heslo a přihlašovací jméno (http://127.0.0.1/localstart.asp). Prosím kde se to dá najít nebo nastavit .Děkuji.
|
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 25. 7. 2010, 11:42:23 · Upravil/a: panther
Dak:
Špatně jsem četl, myslel jsem heslo k DB. |
||
Davex Profil |
#3 · Zasláno: 25. 7. 2010, 11:46:47
Dak:
Místo EasyPHP máš asi spuštěný IIS. Vypni ho ve službách nebo ho odinstaluj. |
||
Dak Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 7. 2010, 20:02:11
IIS (Internet Information Services) je sada služeb firmy Microsoft používají především pro vývoj webových stránek. Služby baleny IIS obsahovat HTTP (Hypertext Transfer Protocol) server a FTP (File Transfer Protocol) server. PPP je obecně užívaný při vývoji ASP. čistých stránek pro web. ASP. Čistý stránky umožňují dynamický obsah, které mají být zaslány uživateli prohlížení internetových stránek. Pokud máte Microsoft Windows stroj, už máte IIS, ale mohla by mohl.
1. Klepněte na tlačítko "Start", pak klikněte na "Ovládací panely". 2. Vyhledejte a klepněte na "Turn Windows rysy nebo vypnout" odkaz v levém panelu v "Ovládací panely", pokud ve Vista. Pokud v XP, viz Krok 3, jinak postupte ke kroku 5. 3. Klikněte na položku "Přidat nebo odebrat programy" v "Ovládací panely". 4. Klikněte na "Přidat nebo odebrat součásti systému" v "Přidat nebo odebrat programy" okno. 5. Vyhledejte "Internet Information Services" v pop-up okna a klikněte na políčko vedle ní. Klikněte na "OK" a budete vyzváni k restartu vašeho systému po instalaci IIS. Tipy: IIS vypnout, opakujte stejný postup, ale zrušte zaškrtnutí políčka vedle "Internetové informační služby." Ještě jsem musel změnit port 80 Děkuji za radu. |
||
petrr Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 7. 2010, 09:51:13
mel sem stejnej problem a stejnymy kroky sem ho vyresil
|
||
Davex Profil |
#6 · Zasláno: 27. 7. 2010, 18:19:06
Dak:
Ještě by měl někdo ten strojový překlad přeložit do češtiny. |
||
Časová prodleva: 15 let