Autor Zpráva
Kacumoto
Profil
Mám problém na, který nemohu přijít a už jsem z toho zoufalý. Mám banner a pod ním rozsříhaná tlačítka a pod tlačítky iframe. Mám mezi tlačítky a framem malou mezírku a nemohu se jí zbavit. Když to dám všechno do jedné tabulky, tak mi iframe odletí do prava k tlačítkům a když tabulku ukončím pod tlačítky, tak je tam právě ta mezírka..., co s tím? Kdybych měl místo framu tabulku, tak mi to funguje..., předem díky za pomoc.

to nejnutnější ze zdrojového kódu:

<HTML>

<HEAD>
<link rel=stylesheet type="text/css"
href="css/design.css">
</HEAD>


<BODY>




<TABLE width="709" border="0" align="center" hspace="0" vspace="0">
<TR>
<TD>





<img src="pic/ros1.jpg" align="middle" hspace="0" vspace="0">


<a href="novinky.html"> <img src="menu_pic/novinky.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="tomáš.html"> <img src="menu_pic/tomas.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="galerie.html"> <img src="menu_pic/fotogalerie.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="med.html"> <img src="menu_pic/media.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="jin.html"> <img src="menu_pic/jine.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="for.html"> <img src="menu_pic/forum.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>
<a href="odk.html"> <img src="menu_pic/odkazy.jpg" border="0" align="left" hspace="0" vspace="0"> </a>




</TD></TR>
</TABLE>



<iframe name="11" width="709" height=4000" border="0" frameborder="0" src="novinky.html" border="0" align="center" valign="top" hspace="0" vspace="0">

<p xalign="center">

Prohlížeč nepodporuje vložené rámce nebo je nyní nakonfigurován tak,

aby je nezobrazoval.</iframe></td>




</BODY>
</HTML>
krteczek
Profil
ono by stačilo kdybys místo iframe použil
<?php include("novinky.html");?>
má to ale několik ůskalí:
1. ten soubor do kterého to vkládáš nemůže mít koncovku html ale php
2. php musí podporovat hosting
3. nic mne nenapadá :-)

krteczek
Falcon16
Profil
skus nastavit pre <p> nulovy margin a padding
peta
Profil *
Kacumoto Presne.. P ma default nejaky margin nebo padding. Konkretne mam pocit, je je to 0.5em Ve ff, kdyz das ctrl+++ , tak se ti to bude zvetsovat, pak je to zavisle od EM

A druhak, v iframu muzes mit mezi body a zbytkem opet margin a padding. Konkretne mam pocit, ze 5px, ale je mozne, ze je to tez nastaveno podle EM. Tento ramecek je pouze v IE, myslim, ve FF je to oki.
Kacumoto
Profil
Kluci díky, ale stále to nejde. Ještě abych upřesnil. Ten iframe je úplně na doraz, to samé hlavní obrázek (banner) a pod ním ty rozstříhaná tlačítka "tam je ta mezera", s framem. Když byli ty tlačítka v celku a měl jsme je tam vložené jako obrázek, tak mě to šlo. Takže si myslim, že musí bejt chyba někde v tich tlačítkách...
Falcon16
Profil
ono by bolo jednoduchsie, keby sme to mohli vidiet. skus to dat na web.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0