Autor Zpráva
lama_lama
Profil *
Zdravím všechny, jsem začátečník. Vyrobil jsem stránky, ale klient má v kanclech Macky. Jak je možné "vyladit" stránky tak, aby se zobrazovaly stejně jako na ne Mac-ích. (Vpořádku jsou na IE8, IE7, Firefox, Opera, Safari).
Díky moc za rady.
habendorf
A co je špatně? Většinou se liší jen písmem.
lama_lama
Profil *
díky za reakci.
sám jsem to neviděl, klient říká, že "úplně rozhozené", ale s tím písmem mám také nápad. Myslím, že snad Arial by měl fungovat ve všech systémech.
jestli je třeba pošlu odkaz.
díky
mckay
lama_lama:
…Samozřejmě, že je třeba, jestli chceš pomoct.

A nebo také můžeš vyzkoušet http://browsershots.org/.
lama_lama
Profil *
Zdravím všechny, tak problém byl opravdu v písmu. Klient chtěl deklarovat Futuru, ale ta mu stránky rozhodila. Tak jsme deklarovali starej dobrej Arial a snad je to vcajku.
Děkuju všem, kdo chtěli pomoci.
Bubák
Pokud je web závislý na konkrétním fontu, tak je něco špatně. Stačí, když si uživatel zvětší, nemo zmenší písmo a web se opět rozpadne.
lama_lama
Profil *
A mohl byste mi poradit jak z toho ven? Nebo, co s tím dělat?
shaggy
lama_lama:
Urobiť to tak, aby web nebol závislý od konkrétneho fontu a nerozpadol sa pri zväčšení písma. Myslím, že pre niekoho, kto robí stránky pre svojich klientov, táto úprava nebude žiadny problém :-)
Petr ZZZ
lama_lama:
Jednou jsem se podíval na nějakou svou stránku v Macku (tuším v Safari) a bylo to rozhozené, protože jsem zapomněl ukončit obtékání čističem (CSS-vlastnost float - JPW a Jak funguje float a clear - Pixy). V IE i FF to bylo i bez čističe v pohodě. Ohledně písem se zkus mrknout na font-family.
lama_lama
Profil *
shaggy:
tak prosím, poraď, jak to udělat? fakt jsem začátečník a poměrně pokorně přijmu konstruktivní radu. díky
preca1
lama_lama:
Poradil ti Petr ZZZ

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0