Autor Zpráva
perruzzi
Profil *
Čau,

můj problém je, že ve starší verzi IE se mi obrázky zobrazí vedle sebe místo pod sebou. V nové verzi IE, Mozzile, Google chrom, je vše OK.

Díky za radu
Dlouhán
Profil *
To je divné, mi se obrázky zobrazují bedle sebe a až když není dost místa, tak se zobrazí jakoby na nový řádek. Dělá to Amaya, Arachne, Lobo, Links 2, Dillo, NetSurf, w3m a taky exotické prohlížeče, jako Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Safari, Konqueror.
Petr ZZZ
Profil
perruzzi:
Dej za každý obrázek <br>.
perruzzi
Profil *
Petr ZZZ:
To sem samozřejmě zkoušel, zkoušel jsem i odstavce, ale nic. K napsání webu jsem použil CSS styl, možná v tom bude nějakej háček.
panther
Profil
perruzzi:
To sem samozřejmě zkoušel, zkoušel jsem i odstavce, ale nic.
asi jsi zkoušel špatně.

K napsání webu jsem použil CSS styl, možná v tom bude nějakej háček.
i to je možné. Dokud nás necháš věštit z koule, asi se k řešení problému nedobereme.
perruzzi
Profil *
panther:
Jasně chápu, ale já jsem amatér. No definoval jsem si main.css kde mám hlavičku, menu a plochu. Pro každou oblast jsem defnoval její velikost. V ploše kde se mi zobrazují obrázky mám šířku 600px, a výšku 1000 px. Zkoušel jsem tyto rozměry změnit ale nepomohlo to.
panther
Profil
perruzzi:
Jasně chápu, ale já jsem amatér.
to je jen hloupá výmluva, která nikoho nezajímá. Jestli chceš poradit, dodej odkaz na stránku, kde je problém. Pak můžeme hledat řešení, dříve ne.
Petr ZZZ
Profil
perruzzi:
To sem samozřejmě zkoušel
Omlouvám se za troufalou radu. Asi to bude rozbité.



Toto musí fungovat i bez CSS:

<p>
<img src="obr1.jpg"><br>
<img src="obr2.jpg"><br>
<img src="obr3.jpg"><br>
</p>
perruzzi
Profil *
www.smelektro.cz ale ve většině prohlížečů se to zobrazí dobře, jde o záložku fotogalerie
panther
Profil
perruzzi:
V IE6 se to rozpadá celé, ne jen tyhle obrázky nejsou na svém místě.
Nepoužívej více jak 1x <br>, to se nedělá. Na odsazování je margin/padding

Jak z toho ven? Nejsnáze asi přidání display: block k <b>, které bych osobně nahradil za nadpisy, obrázky s nadpisy bych neuzavíral do <p>, jak jsi to udělal ty, ale třeba do seznamu <ul> (co obrázek s nadpisem, to jedna položka LI).
Indián
Profil *
Já bych u obrázků vyhodil align="left".
perruzzi
Profil *
díky za rady, zkusím to.
perruzzi
Profil *
Indián:
odstranil jsem align=left, a je vše OK, že je menu trochu rozsypaný, na to kašlu. Díky moc .
Bubák
Profil
<img src="images/z4.jpg" width="65" height="65"/ align="right">

Tohle a další lomítka v obrázcích tam jsou proč? Ale myslím si, že to nebude příčina problémů, protože prohlížeče si s nadbytečným lomítkem naštěstí poradí.

Nadpisy by měly mít nějakou logickou strukturu a velikost textu (nejen) nadpisu nadeklaruješ v CSS.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: