Autor Zpráva
mimkaca
Profil
prosím o radu- rovnou říkám, že jsem začátečník:-)
1.když mám na stránce tabulku a potřebuju vedle ní druhou tabulku- dočetl jsem se, že aby to šlo dát vedle sebe musím nastavit obtékání- jak to napsat konkrétně? nefunguje mi to…:-(
2. když mám nastavené pozadí na stránce a chci aby se mi tam neopakovalo- objevovalo se jen jednou, našla jsem si tady na stánkách, že jde vypnout opakování
<p style="background-image: url('pozadi.gif');
background-repeat: no-repeat">
al také mi to nejde..
moc děkuju předem za konkrétní rady

Moderátor Joker: Titulek „úplný začátečník“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
JonasK
Profil
1. u tabulek si precti neco ohledne "float"
2. pouzivej style.css a v nem treba p {background: url('pozadi.gif' no-repeat center center}
Precti si jakpsatweb.cz ; )
mimkaca
Profil
díky, jakpsatweb ctu- jen některé věci mi prostě nejdou v praxi- při čtení chápu, jen pak nevím jak to udělat konkrétně
Trejpa
Profil
mimkaca:
<p
style="background-image: url('pozadi.gif'); background-repeat: no-repeat"
> 

Na jednom řádku to funguje. Jednotlivé atributy nemůžeš rozdělit na více řádků.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0