Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Alena Profil |
CSS štýl
Mám tri stránky v rámci jedného webu a zmyslela som si, že pridám do ľavého menu - <div class="menu"> <div class="menuItem"><a href="o_skole.htm">O škole</a></div> <div class="menuItem"><a href="projekty.htm">Test CSS</a></div> </div> - nový odkaz. Ako to urobiť v Dreamweaver aby mi upravilo zvyšné dve stránky webu. Musím to všade upraviť sama, alebo sa to upraví všade samo? Moderátor Joker: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 6. 10. 2010, 12:25:26
Skládání stránek z kousků > Aktualizace programem u autora
Budeš to muset napoprvé upravit na všech stránkách sama podle odkázaného postupu, a pak to bude fungovat samo. Naštěstí máš zatím jen tři stránky, takže ti to nezabere moc času. |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Alena Profil |
kde mám vložiť kód <!-- #BeginEditable "text" --> <!-- #EndEditable -->
ak chcem meniť levy, lebo ak to dám takto - zablokuje mi obsah <pre> <div id="hlavicka"> <a href="obsah.htm"><h3> Hlavička - ľ š č ť ž ý á í é ň ú ä ô </h3> klik na úvod </a> </div> <!-- #BeginEditable "text" --> <div id="levy"> <p><a href="obsah.htm"> Odkaz na obsah </a><br> <br> <a href="obraz.htm"> Klik na obrázok </a></p> <h3>Nadpis jinou barvou</h3> <br> <br> </div> <!-- #EndEditable --> <div id="obsah"> <h1>Úvod </h1> <p>Test kaskádovách štýlov <br><br> a ešte test Sk <br><br> ľ š č ť ž ý á í é ň ú ä ô </p> </div> </pre> |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Worker Profil |
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z duplicity DWT šablony.
Ak robíte stránky vo FP 2003, skúste si zadať do vyhľadávacieho okienka DWT. Niekoľkokrát som tu v diskusii na DWT šablony odpovedal - malo by tam byť o nich všetko. |
||
Alena Profil |
#5 · Zasláno: 14. 10. 2010, 11:54:54
Takže,
do vytvoreného index.html vložím kód <!-- #BeginEditable "text" --> <!-- #EndEditable --> (ešte stále neviem kde) a uložím do novej zložky Templates ako index.dwt vytvorím nové stránky (skopírujem index.html) napr.: uvod.html, kontak.html a ked zmením v Templates - index.dwt, malo by to zmeniť aj v index.html, uvod.html, kontak.html napísla som to dosť zrozumiteľne? |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0