| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Mkl Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 11. 2010, 13:58:05
Ahoj, potřeboval bych trošku poradit, nejsem zrovna moc zkušený v tvorbě... Mám na pozadí stránky obrázek, přes který jsem umístil dalši, výřez stejného obrázku, tak aby na sobě přesně seděli. Jenže pokud okno stránky zmenším (pod 960x...) , tak se mi to rozhází. Poradí někdo co s tim? ...
Hodil jsem to radši na web, pro lepší pochopení :) .. Odkaz |
||
| panther Profil |
#2 · Zasláno: 12. 11. 2010, 14:36:37
Mkl:
„Poradí někdo co s tim?“ nepozicuj, když s pozicováním neumíš pracovat :-) V tomto konkrétním případě je nesmysl ten obrázek rozdělat na dva, nech ho vcelku a dej na pozadí body nebo nějakého jiného rodiče.
|
||
| Mkl Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 11. 2010, 14:47:32
Když ja bych potřeboval, aby ten levý byl klikací :)
|
||
| panther Profil |
#4 · Zasláno: 12. 11. 2010, 14:52:57 · Upravil/a: panther
Mkl:
no a co ti brání? Navíc div klikací nikdy nebude :-) Šlo by to, trochu zjednodušeně, třeba takto. Nevím, jak to má ve skutečnosti pak vypadat, trochu hádám podle indicií. <div style="width: xxx; background: url(…)"><!-- pozadi by slo i na body, udelat se de kdeco --> <a href="" style="float: left; width: xxx; height: xxx;">Odkaz</a> <menu style="float: right; width: xxx;"> <li>Polozka</li> <li>Polozka</li> </menu> <br style="clear: both:"> </div> |
||
| Mkl Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 11. 2010, 15:01:46
To mi nedoslo, ze z neho klikaci neudelam :) ...
Jinak bud zkusim todle nebo to nakonec dam jako jeden obrazek no, asi to bude snazsi. Dekuju :) |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0