Autor Zpráva
goines
Zdravim, nejsem zadny expert tudiz bych potreboval pomoc jak na iframe stranky.

Situace je takova ze bych chtel obalit iframe jedne stranky svou grafikou a chci ze by se mi iframe oteviral v nove strance nebo plnem okne.

Zde je onen iframe > http://trendseeker.net/test

Pokud uzivatel vpise veskere informace a klikne na submit, potreboval bych ze se strana otevre jako plne okno.
Da se toho nejakym zpusobem docilit?

Nyni pokud kliknu na submit tak se strana otevre v iframu v prednastavene velikosti, a ja bych opravdu rad aby se to otevrelo v plnem okne.

Diky za jakekoliv info.
Chamurappi
Reaguji na goinese:
iframe stranky
Z tohohle titulku jsem podstatu dotazu nepochopil. Změň ho prosím na něco smysluplnějšího, máš hodinu.

Nevím, jestli jsem si do dotazu dobře domyslel diakritiku a (zejména) interpunkci, ale jestli chceš změnit cílové okno formuláře, tak to se dělá atributem target.
goines
zkousel jsem target ale nevim kam ho mam presne vlozit [zkousel jsem vsude]

vim ze jeste existuje nejaky onclick script ktery by mel vyresit problem, ale tez netusim jak presne implementovat

edit: co tyce diakritiky, tak se omlouvam, ale pisu ze zahranici na pc na kterem neni nastaveny cesky jazyk
Chamurappi
Reaguji na goinese:
nevim kam ho mam presne vlozit
Do formuláře, <form target="_top">.

vim ze jeste existuje nejaky onclick script ktery by mel vyresit problem
V případě metody POST toho JavaScript moc nezmůže. U metody GET by bylo možné poskládat adresu z vyplněných políček a nastavit ji do top.location.href. Nicméně ten atribut target by měl fungovat krásně a bez potřeby skriptování.

pisu ze zahranici
To vidím, to omlouvá diakritiku, ale ne čárky v souvětích.
goines
Formular lezi na jine strance a tvori onen iframe. Pochybuji, ze je mozne se dostat do zdrojoveho kodu a upravit tuto informaci.

V pripade, ze bych chtel vlozit funkci target, kde se presne vklada v html kodu?

<div style="overflow: hidden; width: 247px; height: 433px; position: relative;" id="i_div">
<iframe name="myframe" src="http://www.blackpeoplemeet.com/index.cfm" name="myframe" style="border: 0pt none ; left: -308px; top: -94px; position: absolute; width: 1280px; height: 565px;" scrolling="no"></iframe></div>

..

Mozna carky v souvetich omluvi moji pritomnost v zahranici uz 5 let. Dobra dam si pozor.
Diky za informace
Chamurappi
Reaguji na goinese:
Pochybuji, ze je mozne se dostat do zdrojoveho kodu a upravit tuto informaci.
To je asi konečná. Stránku z jiné domény nemůžeš z bezpečnostních důvodů nijak ovlivnit, ani když ji máš načtenou v rámu uvnitř své stránky. JavaScriptu napříč doménám je přístup odepřen.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0