| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| goines Profil |
#1 · Zasláno: 15. 11. 2010, 15:28:55 · Upravil/a: goines
Zdravim, nejsem zadny expert tudiz bych potreboval pomoc jak na iframe stranky.
Situace je takova ze bych chtel obalit iframe jedne stranky svou grafikou a chci ze by se mi iframe oteviral v nove strance nebo plnem okne. Zde je onen iframe > http://trendseeker.net/test Pokud uzivatel vpise veskere informace a klikne na submit, potreboval bych ze se strana otevre jako plne okno. Da se toho nejakym zpusobem docilit? Nyni pokud kliknu na submit tak se strana otevre v iframu v prednastavene velikosti, a ja bych opravdu rad aby se to otevrelo v plnem okne. Diky za jakekoliv info. |
||
| Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 15. 11. 2010, 15:38:08
Reaguji na goinese:
„iframe stranky“ Z tohohle titulku jsem podstatu dotazu nepochopil. Změň ho prosím na něco smysluplnějšího, máš hodinu. Nevím, jestli jsem si do dotazu dobře domyslel diakritiku a (zejména) interpunkci, ale jestli chceš změnit cílové okno formuláře, tak to se dělá atributem target.
|
||
| goines Profil |
#3 · Zasláno: 15. 11. 2010, 15:51:27 · Upravil/a: goines
zkousel jsem target ale nevim kam ho mam presne vlozit [zkousel jsem vsude]
vim ze jeste existuje nejaky onclick script ktery by mel vyresit problem, ale tez netusim jak presne implementovat edit: co tyce diakritiky, tak se omlouvam, ale pisu ze zahranici na pc na kterem neni nastaveny cesky jazyk |
||
| Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 15. 11. 2010, 16:08:09
Reaguji na goinese:
„nevim kam ho mam presne vlozit“ Do formuláře, <form target="_top">.
„vim ze jeste existuje nejaky onclick script ktery by mel vyresit problem“ V případě metody POST toho JavaScript moc nezmůže. U metody GET by bylo možné poskládat adresu z vyplněných políček a nastavit ji do top.location.href. Nicméně ten atribut target by měl fungovat krásně a bez potřeby skriptování.
„pisu ze zahranici“ To vidím, to omlouvá diakritiku, ale ne čárky v souvětích. |
||
| goines Profil |
#5 · Zasláno: 15. 11. 2010, 16:20:39
Formular lezi na jine strance a tvori onen iframe. Pochybuji, ze je mozne se dostat do zdrojoveho kodu a upravit tuto informaci.
V pripade, ze bych chtel vlozit funkci target, kde se presne vklada v html kodu? <div style="overflow: hidden; width: 247px; height: 433px; position: relative;" id="i_div"> <iframe name="myframe" src="http://www.blackpeoplemeet.com/index.cfm" name="myframe" style="border: 0pt none ; left: -308px; top: -94px; position: absolute; width: 1280px; height: 565px;" scrolling="no"></iframe></div> .. Mozna carky v souvetich omluvi moji pritomnost v zahranici uz 5 let. Dobra dam si pozor. Diky za informace |
||
| Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 15. 11. 2010, 17:21:58
Reaguji na goinese:
„Pochybuji, ze je mozne se dostat do zdrojoveho kodu a upravit tuto informaci.“ To je asi konečná. Stránku z jiné domény nemůžeš z bezpečnostních důvodů nijak ovlivnit, ani když ji máš načtenou v rámu uvnitř své stránky. JavaScriptu napříč doménám je přístup odepřen. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0