Autor Zpráva
RoPa
Profil *
Ahoj, použil jsem zlatou metodu pozicování - umísťování absolutních elementů dovnitř jiných neposouvaných relativně pozicovaných. Absolutně pozicovaný element je v mém případě srtánka vkládaná - Include. Pokud změním velikost okna prohlížeče, vkládaná část stránky zmizí a po aktualizaci se opět načte.
habendorf
Link?
RoPa
Profil *
Jde o www.mufasa.aktualne.cz
peta
Profil *
RoPa
www.htmlvalidator.com/lite/
nebo jiny www validator
az opravis chyby, pak ma smysl bavit se dal. Zrejme pujde o problem nespravneho floatovani, pokud ti tam neco mizi.
Mi to ve Firefox zobrazuje dobre a jiny prohlizec pro mne neni podstatny.

V IE skutecne dojde pri fullscreen ke zmizeni. Zrejme spatne zapsane CSS a HTML.

Hm, koukam, koukam, CSS soubor mas prazdny :) Vicemene. Hele, tak jeste krom validatoru bych poradil, ze udeles stranku bec jakehokoliv style, aby vypadala ok a pak do souboru CSS dodelej styly. Hodne se da predejit nespravnemu zobrazeni.

Konkretne ten problem se zobrazenim mozna poresi radecek v CSS, ale ne ty ostatni problemy.
body {_position:relative}
peta
Profil *
jinak treba v CSS koukam na tohle:
H1 {font-size: 18pt; margin: 5px 0px 5px 0px}
H2 {font-size: 14pt; margin: 0px 2px 0px 2px; font-weight: normal; text-align: center}
H3 {font-size: 11pt; margin: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal}
H4 {font-size: 12pt; margin: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; text-align: center}
H5 {font-size: 11pt; margin: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; text-align: center}
H6 {font-size: 19pt; margin: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; text-align: center}

Co bys rekl na tuhle upravu?
H1, H2, H3, H4, H5, H6
{margin:0; font-weight: normal; text-align: center}
H1 {font-size: 18pt; margin: 5px 0; font-weight: bold}
H2 {font-size: 14pt; margin: 0 2px}
H3 {font-size: 11pt;}
H4 {font-size: 12pt;}
H5 {font-size: 11pt;}
H6 {font-size: 19pt;}
Anonymní
Profil *
Děkuji za pomoc a rady, už mi to funguje. Stačilo ve PF trochu zvětšit relativně pozicovaný odstavec, aby přesahoval přes vkládané stránky.
To že můj kód a styly nejsou čisté je mi jasné. Touto problematikou se zabývám 14 dní a tak to postupně opravuji, když se něco naučím. Sám se divím, že to fuguje.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0