Autor Zpráva
Hubrt
Profil
Jsem lama na databáze ale chtěl bych pomoct s četem jak udělám tu databázi (vím potřebuju css ,ale podletoho co tam píšou jsem nic moc nepochopil pomůžete mi prosím děkuji.

Moderátor Davex: Doporučuji vyjadřovat myšlenky česky a srozumitelně. Téma přesunuto z XHTML.
Hubrt
Profil
stačí jednoduchá zbitek si dodelám sám děkuji
Taurus
Profil
Ještě jednou, prosím, do správné kategorie, s otázkou a česky.
Davex
Profil
Hubrt:
Už ses tu ptal v září Poradí někdo, jak mohu ukládat jesnoduchý chat na PHP?* a přístup jsi nezměnil. Musíš se víc snažit.
Hubrt
Profil
Dobrý den ted mám jinou otázku snad pro vás pochopitelnější mám tu měnící se obrázkoví odkaz tady je kod:
<a href="někam.html"
onmouseover="document['obrazek'].src = 'odkaz2.bmp' ;"
onmouseout="document['obrazek'].src = 'odkaz1.bmp' ;">
    <img border="0" src="odkaz2.bmp" name="obrazek">
</a></div>
když dám dva a více za sebou jako napšíklad takhle:

<a href="někam.html"
onmouseover="document['obrazek'].src = 'odkaz2.bmp' ;"
onmouseout="document['obrazek'].src = 'odkaz1.bmp' ;">
    <img border="0" src="odkaz2.bmp" name="obrazek">
</a></div>
<a href="někam.html"
onmouseover="document['obrazek'].src = 'odkaz2.bmp' ;"
onmouseout="document['obrazek'].src = 'odkaz1.bmp' ;">
    <img border="0" src="odkaz2.bmp" name="obrazek">
</a></div>
tak nefunguje dokážete mi poradit.
Marek88
Profil
<a href="někam.html">
    <img border="0" src="odkaz2.bmp"
    onmouseover="this.src = 'odkaz1.bmp'"
    onmouseout="this.src = 'odkaz2.bmp'">
</a>

Ale obrázky doporučuji ukládat v jiném formátu než bmp. Pro fotky třeba jpg a pro drobné obrázky s málo barvami gif.
Hubrt
Profil
děkuji
Hubrt
Profil
mohu se zeptat?Všiml jsem si že každý web má optimizaci na velikost obrazovky je k tomu potřeba nějáký kod????
Railbot
Profil
Hubrt:
Zasekává se ti otazník.
panther
Profil
Hubrt:
Všiml jsem si že každý web má optimizaci na velikost obrazovky je k tomu potřeba nějáký kod?
nahlédni do zdrojového kódu, co tam všechno mají. Trocha samostudia není na škodu. Nebo hledej.
Hubrt
Profil
lidičky opět tu mám podobný problém jako před tím když mám tohle 1 tak to jde ale dvakrát ne tady je zdroják:
<script>
var seznam_obrazku = [0,
 "1.jpg",
 "2.jpg",
 "3.jpg",
 "4.jpg",
 "6.jpg",
 "7.jpg",
 "8.jpg",
 "9.jpg",
 "10.jpg",
 "11.jpg",
 "12.jpg",
];

var aktualni_obrazek = 1;

function funkce_volana_kazdou_vterinu()
{
  aktualni_obrazek = aktualni_obrazek + 1;

  if(aktualni_obrazek >= seznam_obrazku.length)
    aktualni_obrazek = 1;

  document.getElementById("id-meho-obrazku").src = seznam_obrazku[ aktualni_obrazek ];
}

var pocet_vterin = 1;
window.setInterval('funkce_volana_kazdou_vterinu()', pocet_vterin*400);

</script>
<img src='1.jpg' id='id-meho-obrazku'>
Předem děkuji.
Marek88
Profil
Hubrt: Jak říkal panther: „Trocha samostudia není na škodu. Nebo hledej.

Jinak dvakrát to dát nemůžeš, protože tam nemůžeš mít dvě stejné funkce (hlavně je to i zbytečné). Pokud chceš, aby to dělalo uplně to samé i se stejnými obrázky, tak se zamysli (nebo si to někde najdi), co dělá řádek
document.getElementById("id-meho-obrazku").src = seznam_obrazku[ aktualni_obrazek ];


Pokud to chceš s jinými obrázky tak to zkopíruj v jednom přepiš všechny nápisy "funkce_volana_kazdou_vterinu" třeba na "funkce_volana_kazdou_vterinu2" a "id-meho-obrazku" na "id-meho-obrazku2". To bude asi nejednodušší.

Pokud to ale s webem myslíš vážně, tak přestaň kopírovat celé kody a začni se učit od základů.
hubrt
Profil *
Dobrý den mám tu problém s bgsoundnejde mi přhrát hudba s koncovkou amr šlo by to něják zprovoznit??

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: