Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
titanwar Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 1. 2011, 07:20:40
používám tento kód,aby sečetl všechny hodnoty se stejným "name",ale pořád to nefunguje:
<?php $score="0"; $host = "mysql.ic.cz"; $user = "tajné"; $pass = "tajné"; $scores_db = "tajné"; $connect=mysql_connect ($host,$user,$pass) or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error()); mysql_select_db ($scores_db); $query = "SELECT name , score FROM score"; $res = mysql_query($query) or die("Couldn'ta execute $query: ".mysql_error()); while ($user = mysql_fetch_assoc($res)) { if($user["name"]=$_GET["name"]) { $score=$score+$user["score"]; } } echo $score mysql_close(); ?> |
||
pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2011, 07:24:41 · Upravil/a: pcmanik
Co nefunguje? Vestecka gula sa mi vcera rozbila....
Vypisovat score na riadku 19 musis este vo while, inak ti to vyhodi len jeden vysledok |
||
titanwar Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2011, 07:29:06
takže ten řádek má vypadat jak?
|
||
titanwar Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2011, 07:48:22
pcmanik:
ale já chcu jen jeden výsledek |
||
pcmanik Profil |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2011, 08:30:55
Tak ked chces len jeden vysledok naco to davas cele do while? a skutocne ak nepovies co nefunguje, tak ti tu nikto nepomoze
|
||
king26 Profil |
#6 · Zasláno: 8. 1. 2011, 08:41:15 · Upravil/a: king26
Určitě to půjde trochu elegantněji.
$query = "SELECT SUM(score) score FROM score WHERE name = '".mysql_real_escape_string($_GET['name'])."' GROUP BY name"; $res = mysql_query($query) or die("Couldn'ta execute $query: ".mysql_error()); $user = mysql_fetch_assoc($res); echo $user['score']; A propo - ve tvém kódu máš chybku: if($user["name"]==$_GET["name"]) pcmanik: „Radis mu zle, kde ma osetrenie chyb? to nieje dobry sposob takto zlucovat funkcie“ Dobrá - předěláno do podoby jeho. :) Samozřejmě jsem nechtěl, aby použil moje vnořování funkcí - měl si vzít pouze ten SQL dotaz. |
||
pcmanik Profil |
#7 · Zasláno: 8. 1. 2011, 09:12:51 · Upravil/a: pcmanik
king26:
Radis mu zle, kde ma osetrenie chyb? to nieje dobry sposob takto zlucovat funkcie |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0