Autor Zpráva
titanwar
Profil *
používám tento kód,aby sečetl všechny hodnoty se stejným "name",ale pořád to nefunguje:
<?php
$score="0";
$host = "mysql.ic.cz";
$user = "tajné";
$pass = "tajné";
$scores_db = "tajné";
$connect=mysql_connect ($host,$user,$pass) or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error());
mysql_select_db ($scores_db);
$query = "SELECT name , score FROM score";
$res = mysql_query($query) or die("Couldn'ta execute $query: ".mysql_error());
       
while ($user = mysql_fetch_assoc($res))
{
 if($user["name"]=$_GET["name"])
 {
  $score=$score+$user["score"];
 }
}
echo $score
mysql_close();
?>
pcmanik
Profil
Co nefunguje? Vestecka gula sa mi vcera rozbila....

Vypisovat score na riadku 19 musis este vo while, inak ti to vyhodi len jeden vysledok
titanwar
Profil *
takže ten řádek má vypadat jak?
titanwar
Profil *
pcmanik:
ale já chcu jen jeden výsledek
pcmanik
Profil
Tak ked chces len jeden vysledok naco to davas cele do while? a skutocne ak nepovies co nefunguje, tak ti tu nikto nepomoze
king26
Profil
Určitě to půjde trochu elegantněji.
$query = "SELECT SUM(score) score FROM score WHERE name = '".mysql_real_escape_string($_GET['name'])."' GROUP BY name";
$res = mysql_query($query) or die("Couldn'ta execute $query: ".mysql_error());
$user = mysql_fetch_assoc($res);
echo $user['score'];



A propo - ve tvém kódu máš chybku:
if($user["name"]==$_GET["name"])




pcmanik:
Radis mu zle, kde ma osetrenie chyb? to nieje dobry sposob takto zlucovat funkcie
Dobrá - předěláno do podoby jeho. :) Samozřejmě jsem nechtěl, aby použil moje vnořování funkcí - měl si vzít pouze ten SQL dotaz.
pcmanik
Profil
king26:

Radis mu zle, kde ma osetrenie chyb? to nieje dobry sposob takto zlucovat funkcie

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: