Autor Zpráva
Writ0
Profil *
Ahojte.

Mam problem s tabulkou. Mam vytvorenu tabulku kde vkladam obsah. Tabulka je rozdelena do 3 casti. Prvy riadok je vrchna cast obsahu s obrazkom, druhy riadok je obsahovy riadok, kde sa duplikuje pozadie podla dlzky obsahu, a treti je uzatvorenie kde je zas iba jeden obrazok.

Moj problem je, ze medzi prvym a druhym riadkom mi stale vznika medzera, ktoru tam nechcem. Chcem aby mi to zostalo tak isto ako medzi druhym a tretim riadkom. Problem vznika iba pri IE, vo firefoxe tam ta medzera nieje.

Pozret si to mozte tu: http://www.egresh-ta.sk/1

Vopred diky za odpoved.
margin
Profil *
Tvůj kód:
<div style="height: 14px; width: 766px; background-image: url('img/text_top_766.png'); padding: 0px"></div>

Možnosti "optimalizace":
<div style="height: 14px; width: 766px; background-image: url('img/text_top_766.png'); font-size: 0"></div>

nebo:
<div style="height: 14px; width: 766px; background-image: url('img/text_top_766.png'); overflow: hidden"></div>

Je možné, že jsou i další možnosti, ale výše uvedené jsou nejběžnější.
Moderátor Str4wberry: Opraven překlep.
Writ0
Profil *
Dakujem ti velmi pekne. Font-size pomohol.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: