Autor Zpráva
tukan
Profil *
Ahoj, chci si udělat veb přes PHP include... A rozhoduji se mezi includem obsahu (parametr GET) a Includen headeru, paty atd.. Vím že includovíní obsahu s sebou nese nějaká bezpečnostní ryzika a jsou tam problémy s titulkem atd.. Include obsahu je jednodušší ale zase méně efektivní.. Co používáte vy ? A co by jste my doporučily? Díky za vaše názory.
rudla
Profil
Ach ta čeština. :)

Já tedy používám include pouze na patičku a menu, které docela často měním.
xmark
Profil
Ani jedno z těch řešení neobnáší bezpečnostní rizika, která by se nedala velmi jednoduše ošetřit, když se člověk jen trochu zamyslí.
Používám řešení, kdy se do indexu includují stránky, připadá mi to přehlednější.
GeneralDv
Profil
Udělej include do středu, protože kdybys měl hodně stránek a chtěl bys uplně předělat šablonu tak se zblázníš, ani nemysli na to že bys includoval části stránek.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: