Autor Zpráva
Bronislav
Profil
Dobrý večer, prosím kde dělám chybu?
Pokud si na telefonu zobrazím stránku Odkaz, je vše ok. Přesně podle velikosti displeje mého telefonu.
Pokud si ale zobrazím stránku umístěnou na vlastním webu (dal jsem tam kopii zdrojáku uvedeného webu) Odkaz (jen bez obrázků), zobrazí se mi stránka na necelé polovině displeje. Doubleclickem ji zvětším ale zase jde za až za roh a mohu s ní posunovat. Vpravo je pak bíla plocha.
janbarasek
Profil
Bronislav:
Doubleclickem ji zvětším ale zase jde za až za roh a mohu s ní posunovat. Vpravo je pak bíla plocha.
Mě se zobrazí správně. Na mobilu by ses měl vyhnout toho rámce, bez toho rámce se to zobrazuje hezky. To bude asi ten tvůj problém. Navím většina obilů nepodporuje rámce a nebo hodně špatně.

Taky ti doporučuji nedávat obrázky na neexistující adresu.

(dal jsem tam kopii zdrojáku uvedeného webu)
Myslíš že bylo nutné ji ukradjnout? Nevypadá že je tvoje, ale je možné že se pletu. Jinak o tom si přečti tady: www.jakpsatweb.cz/vytezovani.html
Bronislav
Profil
janbarasek:
Rám zkusím (zítra) zrušit. Ta kopie je tam samozřejmě jen na zkoušku, aby bylo vidět že jsou ty kódy stejné a chovají se jinak. Mám připraveny vlastní stránky ale zatím se mi zobrazují špatně.
janbarasek
Profil
Bronislav:
Ta kopie je tam samozřejmě jen na zkoušku, aby bylo vidět že jsou ty kódy stejné a chovají se jinak. Mám připraveny vlastní stránky ale zatím se mi zobrazují špatně.
Promiň, ale kdyby to bylo úplně stejné, tak se to bude logicky i stejně zobrazovat. Je možné že tam chybí nějaký styl a nebo javascript...
joe
Profil
A zkoušel jsi otevřít stránku s touto adresou?

http://www.sipky.cz/mobil/mobil_news.php?as_T18_code=NEWS3WSI

V té co otvíráš nemáš stejný kód a používáš tam rámce.
Bronislav
Profil
Děkuji všem, opravdu to blázní tím, že tam mám soubor index.html a v něm použitý frame.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: