Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mrňousek Profil * |
#1 · Zasláno: 3. 2. 2011, 22:34:33
ahoj,nevíte jestli existuje neco jako www.kontrola-odkazu.cz ?Ja jsem tyto stranky pouzival pro kontrolu jestli me nekdo nesmazal zpetny odkaz.Dobre bylo ze jsem tam zaregistroval dal svoje stranky a vsechny odklazy a čas od času jsem to zkontroloval.nyní to prestalo fungovat vkladani nových linku,tak jestli existuje neco podobneho.Tech stranek je cice mnoho ale pokazde to tam musíte zadat...
|
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2011, 05:08:06
Já používám WinHTTrack Website Copier. Nejde o webovou aplikaci, takže nejsem závislý na cizí službě. Základní funkcí programu je sice stahování webů, ale dá se jednoduše nastavit tak, že provede pouze kontrolu odkazů.
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
kvítko Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 2. 2011, 01:10:48
Ahoj, já bych zase ráda něco jako automatické testování internetových stránek , abych nemusela neustále kontrolovat, jestli jsou všechny odkazy u mě na stránkách funkční. Programů je taky spousta, ale vždycky se to musí dělat ručně... Máte něco ? Díky
|
||
pepe Profil * |
#4 · Zasláno: 9. 2. 2011, 15:39:39
Za drobný český peníz tady: www.diligentbot.com nebo euro tady: www.linktiger.com . Jinak asi rucni prace, nebo si to napsat sam.
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
kvítko Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 2. 2011, 21:00:05
Díky za tip, www.diligentbot.com funguje zdá se dobře a je tam i varianta zdarma :-). A www.kontrola-odkazu.cz mi taky šlape, takže mají asi občas jen výpadky.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0