Autor Zpráva
krulik
Profil
Budu mít takový formulář na odeslání emailu ale bude tam otázka kolik je 3+3?
Ale jaksik mi to nejde,napište mi tady prosím ukázku.
shaggy
Profil
3+3 = 6
Stačí?
krulik
Profil
Nemyslel jsem kolik je 3+3 ale skript který odešle email až po zadání spam kodu.
shaggy
Profil
krulik:
ale skript který odešle email
Ty chceš celý skript? Tak sa:
1. nabudúce vyjadruj tak, aby ti všetci rozumeli
2. zaraď to sem, to je sekcia určená na takéto otázky.

Ak máš nejaký problém s tvojim skriptom, bolo by dobré ukázať, čo máš a napísať, čo ti nefunguje. Popis jaksik mi to nejde nám toho moc nepovie a tiež netuším, v akom jazyku to chceš.
johnl
Profil
<form method="post">
<!-- Zde inputy (případně textarea co chceš do mailu) -->
3+3 = <input type="text" name="kontrola">
</form>

<?php
if($_POST["kontrola"]==6)
{
//Zde zbytek ověření údajů které se zadávají do dalších inputů a odeslání emailu.. 
}else{echo "Zadal jsi chybný výsledek výpočtu!";}
?>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0