Autor Zpráva
juraj
Profil
Zdravim

mam jednú otázku. V hlavnom subore includujem stranky takýmto spôsobom

      $idecko = $_GET["q"];
    if($idecko > 0) {

   if($idecko == "1") { require "user/register/signup.php"; }

       else if($idecko == "3" ) { require "adresar1/clanok1.php"; }
       else if($idecko == "4") { require "clanok2.php"; }
 }
   else {
       require "adresar1/default.php";
       }
   

Chcem sa spýtať či je to bezpečné a ako sa chrániť proti tomuto príkazu show_source("index.php");
ďakujem za rady
Radek9
Profil
juraj:
Pokud to máš takhle omezené, tak se bát nemusíš.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: