Autor Zpráva
Georgia
Profil
Mám dotaz ( na který jsem hledala odpověď už dost dlouho, ale nic, co potřebuji jsem nenašla.)
Jak si udělat vlastní vzhled tlačítka? Šlo by nějak dát obrázek do vzhledu tlačítka?
Georgia
Profil
(Ani možná nevím, kam ho zařadit.)
Pavel817
Profil *
Samozřejmě, že by to šlo. Jinak se to ani nedělá :) Stačí si v nějakém grafickém editoru tlačítko vytvořit a potom už jenom použít.
Georgia
Profil
Jenom prostě udělám obrázek, na který se dá kliknout, a na ten nějak umístím text. To bych zvládla. Ale našla jsem změnu vzhledu tlačítka - inputu, kde se mění rámeček a barva nějak přes class. Je tam background-color... ale když tam dám jen background a adresu obrázku, tak to neudělá nic. Jak ten obrázek použiji tak, abych tam mohla i psát?
David1256
Profil
<input type="image">
dmfzd
Profil
www.lucazappa.com/brilliantMaker/buttonImage.php
Darker
Profil
Georgia:
Jednodušší změny vzhledu důrazně doporučuji dělat pomocí CSS.
Nemusí to být nutně input typu "image"
<input type="image" src=&/library/graphics/cecb2.gif">

Lze také aplikovat CSS vlastnost background.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0