Autor Zpráva
Martin9999
Profil
Při zápisu textu v uvozovkách do souboru se vždy před uvozovky vloží lomítka
Nevíte jak tomu zabránit ?
Taps
Profil
Martin9999:
při zápisu použij funkci
stripslashes
Joker
Profil
Martin9999:
Při zápisu textu v uvozovkách do souboru se vždy před uvozovky vloží lomítka
Nevloží, ta lomítka se tam dostanou odjinud. Odkud se ten text vezme?

edit, Taps: To mi nepřipadá dobré řešení (nikdy by nemělo být třeba použít stripslashes)
Martin9999
Profil
Z textarea
Joker
Profil
Tak za to nejspíš může magic_quotes_gpc, zkuste podporu hostingu, jestli to mohou vypnout, případně zde návody, jak se toho zbavit.
Martin9999
Profil
příklad
do textarea napíšu javascriptový kód
var obsah = document.getElementById('obsahaplikace');

poté ho přes metodu post pošlu na php script který ho má nějak tokto uložit
$kod = $_POST['kod'];
    $soubor = fopen("./kod.js", "w+");
    fwrite($soubor, $kod);
    fclose($soubor);

když pak soubor kod.js otevřu, zobrazí se mi
var obsah = document.getElementById(\'obsahaplikace\');

nevíte jak se těch uvozovek zbavit ?
Joker
Profil
Martin9999:
nevíte jak se těch uvozovek zbavit ?
Vždyť jsem to napsal ve svém předchozím příspěvku
Martin9999
Profil
jo díky
TomasJ
Profil
<ot> Nejsou tohle náhodou apostrofy? </ot>
Petr ZZZ
Profil
Martin9999:
Chceš se zbavit uvozovek, apostrofů nebo lomítek?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Petra ZZZ:
Chce se zbavit jednoduchých uvozovek, neboli apostrofů. Už se mu to asi povedlo.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: