Autor Zpráva
Tomkanovik
Profil
Čau mám problém nevím jak udělat registraci v php bez datábáze něco jsem napsal tak si to prosím stáhněte a opravte. Byl bych rád kdyby jste mě to opravený odeslali na adresu Tomkanovik@seznam.cz
Jde mě o to aby se nově zaregistrovaný uživatel připsal do souboru s názvem lidé.php
Zde je zdrojak ke stažení http://1webovka.wz.cz/registrace.html
jenikkozak
Profil
Tohle je diskuse, tady se na posílání na e-mail nehraje.
Uvedené zdrojové kódy nejsou k opravování. Správné zadání by tedy mělo znít, že uživatelé mají napsat vlastní skripty. A k čemu ti vlastně budou, když podle těch skriptů PHP pravděpodobně zas tak moc nerozumíš? Stejně asi nebudeš schopen s nimi dál pracovat.
TomasJ
Profil
Tomkanovik:
Tomu se nedá říci opravení, ale spíše vytvoření nového skriptu pro přihlašování. Jediné co je hotové, je přihlašovací formulář. To je to nejmenší na celém přihlašovacím systému.
Zvládl bych takový udělat, otázka je, co za to?
regent
Profil
Mne to ide, prečo tebe nie?
Mám to na compe. A prečo to nechceš robiť s databázov?
Tomkanovik
Profil
Začínám s php a přišlo me to takto jednodišíregent:
TomasJ
Profil
Nejjednodušší je to s databází, nemusíš vymýšlet složité kódy, jak se budou kontrolovat zaregistrovaní lidé. Stačí se jen naučit MySQL. Na registraci stačí úplné základy MySQL.
jenikkozak
Profil
regent:
Mne to ide, prečo tebe nie?
Většina lidí si bude myslet, že ty skripty fungovat nebudou. Vypsání řetězce „?>“ to sice umí, což je hrozně fajn, ale dost lidí od přihlašovacího formuláře bude očekávat, že by měl umět přihlašovat.
<?php
switch ( $name ) 
{
    case "Tomáš": if ( $heslo=="" ) header('Location: tomas/index.php'); break;
    case "Kuba": if ( $heslo=="" ) header('Location: kuba/index.php'); break;
}
Tento zápis kromě toho, že spoléhá na zapnutou direktivu register_globals, nemá zapsanou podmínku, co se má stát v případě, že heslo náhodou vyplněné bude.
regent
Profil
Tomkanovik: ja keď som začínal s php,prvé čo som sa naučil bola registrácia tuto:
Odkaz
a potom som sa od kamaráta naučil registráciu. ale teraz mi haspruje.
Tomkanovik
Profil
Jo ale takro to je přes databázi a to momentalně nepořebujiregent:

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: