Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pettino Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 4. 2011, 17:23:29
Zdravím,
gúgloval jsem, listoval jsem v diskuzích, ale všude jen pokročilá problematika upload či download souborů. Prosím tedy o trpělivou polopatickou radu pro totálního zelenáče, jak na to: Potřebuji umístit na stránky odkaz na soubor, který se po kliknutí uloží na disk. Viz odkaz: http://pokusna-krysa.webpark.cz/tmp/test_downloadu/ I když zkopíruju zdrojový kód do svého html souboru a spustím ho, zobrazuje se mi stránka s hláškou "This link appears to be broken.". Jak jsem ze zdrojového kódu tohoto odkazu zjistil, je tento soubor nejspíš uložen na nějakém hosting-serveru, ze kterého se soubor stahuje. Já bych ale potřeboval, aby stahovaný soubor byl uložen na mém ftp serveru. DÍKY MOC za trpělivost při řešení mého problému. Ptt. |
||
(DES)Troy Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 4. 2011, 17:36:55
Ahoj, nevím jestli si to pamatuju správně alemyslim že je to :
1) to co chceš aby se od tebe ze stránky stáhlo musíš nahrát na ftp server 2) uděláš odkaz jako na nějaké webové stránky 3) místo http:// dáš do odkazu kde se nachází soubor ke stažení př (download/programy/program01.exe) Dáš k tomu popis a je vše hotovo :) |
||
Časová prodleva: 4 roky
|
|||
Robo Bal. Profil |
#3 · Zasláno: 23. 1. 2015, 13:21:26
Dobrý deň, naprogramoval som stránku v PHP, kde si ľudia môžu stiahnuť nejaké súbory. Mám to robené pomocou headerov:
header("Content-Description: File Transfer"); header("Content-Type: application/force-download"); header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$subor\""); readfile ($subor); Problém je, že stiahnutý súbor v PC nejde otvoriť, lebo si PC myslí, že je nebezpečný. Poradili mi, že to môže byť spôsobené MD5 hash-om. Ja ale neviem, ako to dať do kódu. Za rady vopred ďakujem. |
||
kuxa Profil |
#4 · Zasláno: 23. 1. 2015, 22:42:04
Já mám na disku funkční stahovací skript, zítra ti ho pošlu
|
||
Robo Bal. Profil |
#5 · Zasláno: 24. 1. 2015, 10:58:34
Budem rád. Pomôžeš mi fakt.
|
||
Robo Bal. Profil |