Autor Zpráva
lukas_kuty
Profil
Mám jednoduchý formulář, odešle mi email ale bez textu, neví někdo kde mám chybu?

<form id="form-contact" class="validation" method="post" action="http://java.tatousek.cz/scripts/free/form_mail_utf8.asp">
<input type="hidden" name="prijemce_email" value="lukas.kuty@seznam.cz" />
<input type="hidden" name="predmet" value="Dotaz z WWW" />
<input type="hidden" name="textove_pole" value="Text" />

<p class="input-text pngfix">
<label class="overlay" for="name">Your Name</label>
<input type="text" class="required" name="odesilatel_jmeno" id="name" />
</p>
<p class="input-text pngfix">
<label class="overlay" for="email">Your E-Mail</label>
<input type="text" class="required email" name="odesilatel_email" id="email" />
</p>
<p class="input-text pngfix">
<label class="overlay" for="subject">Your Subject</label>
<input type="text" class="required" name="predmet" id="subject" />
</p>
<p class="textarea pngfix">
<label class="overlay" for="message">Your Message</label>
<textarea class="required" name="textove_pole" id="message" rows="5" cols="5"></textarea>
</p>

<p><button type="submit" class="submit pngfix">Send!</button></p>

</form>
jenikkozak
Profil
Má-li se to textové pole skutečně jmenovat „textove_pole“ a ne „message“ (na názvu záleží), budeš se muset domluvit s autorem skriptu, na nějž cílíš.
lukas_kuty
Profil
jenikkozak:
Strašně moc ti děkuji, pomohl jsi mi ;-) Už jsem to rozchodil. Opravdu na názvu textového pole záleží. Ještě jednou fakt díky... Pojmenoval jsem to textové pole přeně jak se mělo jmenovat a funguje to :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: