Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
swobac Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 8. 2011, 15:50:38
Zdravím,
rád bych si vytvořil webové stránky na wix.com, bohužel mi editor nebere háčky v textu... je možné to nějak vyřešit? |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 21. 8. 2011, 17:45:07
swobac:
„rád bych si vytvořil webové stránky na wix.com“ Tam se nedají vytvořit webové stránky, ale "jen" flashová prezentace. Proto problém s diakritikou vyřešit nepůjde. http://support.wix.com/index.php/The_Wix_Editor/Text Odpověď sis mohl najít sám. |
||
joe Profil |
#3 · Zasláno: 21. 8. 2011, 17:53:20
swobac:
„je možné to nějak vyřešit“ Piš bez diakritiky a nebo anglicky. |
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 8. 2011, 18:33:13
joe:
„Piš bez diakritiky a nebo anglicky.“ Nebo v HTML ;-) |
||
joe Profil |
#5 · Zasláno: 21. 8. 2011, 20:27:00
margin:
Tomu moc nerozumím... ;) |
||
Keeehi Profil |
#6 · Zasláno: 21. 8. 2011, 20:30:37
joe:
margin měl na mysli asi toto: „You can try using Alt codes to add symbols and letters. (...)“ |
||
joe Profil |
#7 · Zasláno: 21. 8. 2011, 20:51:45
Keeehi:
Možná, ale přece pokud nějaké to písmo nepodporuje české znaky, tak to asi nepůjde, ne? |
||
Keeehi Profil |
#8 · Zasláno: 21. 8. 2011, 22:38:42
joe:
Nevím, ale znám stránky, kde české znaky nefungují (při ukládání je převádějí č=>c), ale zadané jako entity potom fungují. S Wix.com zkušenosti nemám. Proč by to ale vlastně jinak do té nápovědy psali, kdyby to bylo k ničemu (do hloubky jsem to ale nestudoval) |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Bárbra Profil * |
#9 · Zasláno: 2. 10. 2011, 22:13:12
Chvíli ve wixu funguju a diakritika jde jen s použití Arial fontu...jako grafička jsem velice spokojená s uživatelskou přátelskostí editoru...jsem nadšená. Zkoušela jsem dělat i složitější více stránkové weby s forem a obsáhlým obsahem a šlape to a hlavně i vypadá dobře...ale je pravda ze celé stránky ve flashi se jsem docela přestala potkávat...škoda, stejně tak jak říká kamarád programátor a koder, ze jak vidí flashovou stranku tak utíká, tak já utíkám ze stránek co jsou sice funkční a dobře udělané ale designově absolutně neodpovídají...!!!
|
||
Medvídek Profil |
#10 · Zasláno: 2. 10. 2011, 22:18:29
Bárbra:
A to jako flashové stránky = designový ráj jo? Já znám hodně pěkných stránek, které nejsou ve flashi. Zato vím o hodně příšernostech ve flashi, který se načítají i minutu. A jen taková drobná otázka. Pro majitele stránek je lepší co, stránky, které jsou „funkční a dobře udělané ale designově absolutně neodpovídají“, nebo designové veledílo ve flashi, kde je problém vůbec něco zaindexovat, většinou i kopírovat text, obrázky a ve většině případech i otravují návštěvníky kdovýjakými animacemi a zvuky. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0