Autor Zpráva
swobac
Profil *
Zdravím,
rád bych si vytvořil webové stránky na wix.com, bohužel mi editor nebere háčky v textu... je možné to nějak vyřešit?
margin
Profil *
swobac:
rád bych si vytvořil webové stránky na wix.com
Tam se nedají vytvořit webové stránky, ale "jen" flashová prezentace. Proto problém s diakritikou vyřešit nepůjde.
http://support.wix.com/index.php/The_Wix_Editor/Text
Odpověď sis mohl najít sám.
joe
swobac:
je možné to nějak vyřešit

Piš bez diakritiky a nebo anglicky.
margin
Profil *
joe:
Piš bez diakritiky a nebo anglicky.
Nebo v HTML ;-)
joe
margin:
Tomu moc nerozumím... ;)
Keeehi
joe:
margin měl na mysli asi toto: „You can try using Alt codes to add symbols and letters. (...)
joe
Keeehi:
Možná, ale přece pokud nějaké to písmo nepodporuje české znaky, tak to asi nepůjde, ne?
Keeehi
joe:
Nevím, ale znám stránky, kde české znaky nefungují (při ukládání je převádějí č=>c), ale zadané jako entity potom fungují. S Wix.com zkušenosti nemám. Proč by to ale vlastně jinak do té nápovědy psali, kdyby to bylo k ničemu (do hloubky jsem to ale nestudoval)
Bárbra
Profil *
Chvíli ve wixu funguju a diakritika jde jen s použití Arial fontu...jako grafička jsem velice spokojená s uživatelskou přátelskostí editoru...jsem nadšená. Zkoušela jsem dělat i složitější více stránkové weby s forem a obsáhlým obsahem a šlape to a hlavně i vypadá dobře...ale je pravda ze celé stránky ve flashi se jsem docela přestala potkávat...škoda, stejně tak jak říká kamarád programátor a koder, ze jak vidí flashovou stranku tak utíká, tak já utíkám ze stránek co jsou sice funkční a dobře udělané ale designově absolutně neodpovídají...!!!
Medvídek
Bárbra:
A to jako flashové stránky = designový ráj jo? Já znám hodně pěkných stránek, které nejsou ve flashi. Zato vím o hodně příšernostech ve flashi, který se načítají i minutu. A jen taková drobná otázka. Pro majitele stránek je lepší co, stránky, které jsou „funkční a dobře udělané ale designově absolutně neodpovídají“, nebo designové veledílo ve flashi, kde je problém vůbec něco zaindexovat, většinou i kopírovat text, obrázky a ve většině případech i otravují návštěvníky kdovýjakými animacemi a zvuky.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0