Autor Zpráva
Brain32
Dobrý den, založil jsme si nedávno web na systému wordpress zatim na neplacené doméně ... Později přejdu na placený hosting i doménu.
Potřebuji pár rad
1.stránka mého webu je http://www.m808.ic.cz/ - pokud sjedete dolu k patičce ,kde je napsáno Copyright ©2011 m808.ic.cz - Všechna práva vyhrazena Powered by WordPress &Atahualpa TAK POD tímto textem se mi zobrazuje rozsáhlé nepříjemné menu - vůbec nevím ,kde se tam vzalo a jak se toho zbavit ,zda je to nějaký plugin čico ... Prosím o radu
2.Kolem celého webu mám černý border (okraje) chtěl byh udělat za těmito okrajema jakože stín do ztracena takový efekt ,že se bude postupně vytráce ta černá nevíte jak nato ?
3.co se vám ještě zde nezdá co chybí ? :)

Moderátor Joker: Titulek „Pomoc nevím si rady“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Pod políčkem pro vložení titulku je:
Tento název prosím volte tak, aby vyjadřoval podstatu dotazu. Titulky typu „pomoc!“ jsou k ničemu.
Brain32
+ AKTUALIZACE ještě jsem zapomněl
Zásadní problém ,když jsem normal v Administraci a dám vložit nový příspěvek ,nebo stránku a do toho příspěvku či stránky chci vložit obrázek tak když ho vložim z adresy URL tak sem i zobrazí ovšem ,když ho nahraji ze svého PC nezobrazí se v příspěvku ani v náhledu tudíž ho nemůžu použít ani do slideru ,nevíte co stím ? Děkuji

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0