Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
beckcz Profil |
#1 · Zasláno: 22. 9. 2011, 18:00:36
Dobry den,
prosim o pomoc s multipart message z php. Dostal jsem 2 kody, ale nedari se mi je zakomponovat do sebe. Zkusil jsem hledat, ale nic nepomohlo . Zakladni kod posilani mailu je : mail("websupport@mojevec.org", "Support", $message, "From: '.$email.' \r\n" ."MIME-Version: 1.0\r\n" ."Content-type: text/plain; charset=utf-8\r\n" ."Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n" ."X-Mailer: PHP/" . phpversion()); header("Location: index.php?lang=$_LANG&action=$_ACTION&act=send_ok"); A potreboval bych do toho zakomponovat toto: Content-Type: multipart/mixed; boundary="----_=_NextPart_001_01CA9D01.C6CB1163" ------_=_NextPart_001_01CA9D01.C6CB1163 Content-Type: text/plain; charset="UTF-8" At to zkousim, jak to zkousim, nic mi to nebere. Mohu tedy poprosit, zda by se nasel nekdo ochotny mi to zakomponovat? Nebo me alespon nejak nasmerovat. Byl bych velice vdecny. Predem dekuji za odpoved. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
beckcz Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2011, 17:26:35
Nikdo nevi? Nebo jsem snad napsal otazku spatne? Je to docela urgentni, proto prosim o pomoc.
|
||
Davex Profil |
#3 · Zasláno: 25. 9. 2011, 18:25:43
A v čem je tedy problém? Nejde ti vyměnit v hlavičce multipart MIME typ, rozdělit zprávu na části nebo něco jiného? Ukaž co už máš a zkusíme to opravit.
|
||
beckcz Profil |
#4 · Zasláno: 25. 9. 2011, 23:56:28 · Upravil/a: beckcz
Problem bude, ze to mam spatne napsane. Chodi mi prazdne maily.
$headers = "From: webserver@localhost\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $boundary = uniqid("----_=_NextPart_001_01CA9D01.C6CB1163"); $headers .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary = $boundary\r\n\r\n"; $message = "--$boundary\r\n" . "Content-Type: text/plain; charset=UTF-8\r\n" . "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n\r\n"; mail("root@localhost", "test", $message, $headers); Pred upravou(funkcni) to vypadalo takhle. mail("websupport@mojevec.org", "test", $message, "From: '.$email.' \r\n" ."X-Mailer: PHP/" . phpversion()); header("Location: index.php?lang=$_LANG&action=$_ACTION&act=send_ok"); |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0