Autor Zpráva
FraMeRr
Profil
Dobrý den, začínám a chtěl bych se na něco zeptat. Udělal jsem si par odkazů které chci zavřít do borderu. Nicméně kdyz to tak nastavim nic se neděje. CSS mam propojené správně vše ostatní funguje jen toto ne. Zkoušel jsem to i pres DIV i pres CLASS a stále nic zde přikládám kód a stránku. Děkuji za pomoc.

HTML:
<div id="menu-p" class="menu-p">
 <a href="http://wwww.powerplay-gaming.clanweb.eu">Členové</a><br>
 <a href="http://wwww.powerplay-gaming.clanweb.eu">Kontakty</a><br>
 <a href="http://wwww.powerplay-gaming.clanweb.eu">Přidej se k nám</a><br>
 <a href="http://wwww.powerplay-gaming.clanweb.eu">Historie</a> <br>  </div>

CSS:
.memu-p{
width:150px;
height:400px;
border:2px solid black;
border-radius:0 0 8px 8px;
margin-left:30px;
padding-left:10px;
padding-top:5px;
background-color:#000049;
font-size:10px;
}
Respektive:
#memu-p{
width:150px;
height:400px;
border:2px solid black;
border-radius:0 0 8px 8px;
margin-left:30px;
padding-left:10px;
padding-top:5px;
background-color:#000049;
font-size:10px;
}

Zde je webová Stránka

Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Moderátor Majkl578: Titulek „Ignoruje kod“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Martin02
Profil
1. Nechápu, proč dáváš <div id... class... - stačí jen jedno - buď id nebo class. To samý v CSS stačí nefinovat jen .menu.. nebo #menu...
2. Myslím, že je to proto, že v css píše #memu-p... s memu místo s menu

Nijak zvlášť jsem to nezkoumal tak to zkus a uvidíš.. :)
FraMeRr
Profil
Martin02:
Dával jsem to jako varianty protože mi ani jedno nešlo :-)
A děkuju je to tim "memu" sem idiot že sem to nepřektroloval. Děkuju :-)
Martin02
Profil
Není zač.. :)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0