Autor Zpráva
kasrpool
Profil *
některé javascripy mi nejdou ve firefox
Fred
Profil
No to nám hodně pomůže, křišťálová koule je sice běžným vybavením všech registrovaných návštěvníků diskuse, ale její možnosti jsou bohužel omezené.
Dero
Profil
Mně taky ne, z toho si nic nedělej.
PerToon
Profil
Některé javascripty jsou špatně napsané a nefungují nikde. Některé počítače mají javascripty vypnuté a nefungují žádné. Některé konkrétní příklady by neuškodily.
Radek Hrabůvka
Profil
kasrpool To nic, můj oblíbený prohlížeč Opera je na tom ještě hůř, co se JS týče. Jestli chceš rozchodit něco konkrétního, tak dej odkaz nebo kód. Více se dozvíš na stránce Opravy nejčastějších chyb webmasterů, hned první kapitola se jmenuje JavaScript.
PerToon Drobné upřesnění: JS se nevypíná v počítači, ale v prohlížeči. Pokud mám nainstalovaných více prohlížečů, můžu mít v některých JS zanutý, v jiných vypnutý.
PerToon
Profil
Radek Hrabůvka Ok, promluvil sem jako uživatel Windows a tudíž pod vlivem majoritní vlády IE6. Samozřejmě že každý prohlížeč to má jak sám chce, omlouvám se za nepřesnost.
kasrpool
Profil *
Mám javascript,který funguje, ale potřeboval bych do něj něco zakombinovat. Jedná se o takový přihlašovací pole, které mám vložené v rámci (rámec je malých rozměrů). Po zadání hesla se požadovaná stránka načte v tom malém rámci, který mám ještě vložený v hlavní stránce. Potřeboval bych, aby po zadání hesla se otevřelo úplně nová stránka. neustále se mi totiž ta stránka načítá do toho rámečku.
PerToon
Profil
Na nový téma zakládej nový příspěvek.
A jak máš dělaný ten skript? Jestli je to něco s formulářem, tak asi bude hrát roli post a get, jestli to otevíráš odkazem, tak zkus target="_blank", jestli skriptem, tak window.open(....);...
peta
Profil *
kasrpool
Stale jsi jeste nepochopil, co ti tu kluci psali.
Kdyz chces poradit, pridej odkaz na stranku.
Nejsme kristalove koule, nejsme tvuj mozek a ani neumime telepatii. Pokud ty ano, nauc nas to.
A treti typ reakci tu je na to, ze pises nove tema do stareho nebo k nekomu cizimu. Nevyhoda je, ze na tema s odpovedmi vice nez 10 se uz lide obvykle vykaslou. 10 lidi, to uz mu museli preci zodpovedet, skoda casu cist tolik reakci...

... Co by sis poradil na otazku, mam javascript a nefunguje mi, proc? ...
javascriptu mam plnou -pip- a vsechny mi funguji, takze problem je vyreseny
(
presne takhle bych formuloval odpoved ja na tvou nekonkretni otazku stejna odpoved
maximalne bych pridal jeste odkaz, ale mozna ani to ne
www.volny.cz/peter.mlich/hry/hry.htm
)

... A co na otazku, mam formular s nejakymi ramy a potrebuji tam neco doplnit, jak? ...
Ja mam taky formular, ale bez ramu a uplne jiny nez tvuj a je v PHP. Ten ti tu mam dat? Nebo co ti tu mam dat?
Proste, ja mam formular, mam v nem vse, co potrebuji a je uplne v jinem jazyce a funguje mi. Takze opet je problem poreseny.

Jeste nejaky problem stejne jednoduchy na reseni? :)))
kasrpool
Profil *
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!--
function Login(){
var done=0;
var username=document.login.username.value;
var password=document.login.password.value;
if (username=="a" && password=="b") { window.location="http://www.seznam.cz"; done=1; }
if (username=="b" && password=="a") { window.location="http://diskuse.interval.cz"; done=1; }
if (done==0) { alert("Bylo zadáno špatné jméno nebo heslo!"); }
}
// -->
</SCRIPT>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.