Autor Zpráva
MD house
Profil *
Prosím poraďte někdo proč mi nefunguje umístění stránky uprostřed v internet exploreru ve firefoxu to fara vpoho
v index.php mam tohle
<div class="stranka">
  blabla          
      <br> bla          
      <br> bla          
      <br>blabla          
      <br> bla          
      <br> bla          
      <br>blabla          
      <br> bla          
      <br> bla          
      <br>blabla          
      <br> bla       
    </div>
a v cssku mám tohle
.stranka
{
width:960px;
height: auto;
position: relative;
margin: 0 auto;
background:black;
border: 5px solid white;

 -webkit-border-radius: 30px;
-moz-border-radius: 30px;
border-radius: 30px;

 -webkit-box-shadow: white 0px 0px 8px;
-moz-box-shadow: white 0px 0px 8px;
box-shadow: white 0px 0px 8px;

 behavior: url(scripts/PIE.htc);
}

kdyžtak tady odkaz http://hudbajedroga.wz.cz/zkouska.php
Diky moc za rady
Bubák
Profil
Dej na první řádek:
<!doctype html>
nebo:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
Pro úplnost, jsou i další možnosti.
MD house
Profil *
Díky Moc já tam měl napsané tohle <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
MD House
Profil *
sorry že otravuju, ale zase mám problém s internet explorerem :-) nezobrazuje mi menu a firefox zase vpoho
v html tohle
<div class="menu">
  Bla
  <br>Bla
  <br>Hačky,Čárky
  </div>
v cssku tohle
.menu
{
width:200px;
height:400px;
margin-left:30px;
margin-top:200px;
background:black;
border: 4px solid white;

 -webkit-border-radius: 30px;
-moz-border-radius: 30px;
border-radius: 30px;
behavior: url(scripts/PIE.htc);
}
VoxMortis
Profil
V IE je třeba dát do body (přesněji řečeno do nadřazeného prvku) text-align: center; alespoň mě to vždy pomohlo
MD House
Profil *
no to se mi jen text menu dal doprostřed ale dik aspon nejaka odpoved

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: