Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
roboti006 Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 1. 2012, 15:10:54
Ahoj. Už jsem se dokopal ke snaze přemístit obsahové stránky do zvláštní složky, ale nějak mi to include nechce vzít... Zatím jsem to zkoušel jen s includováním jednoho souboru s nulovým výsledkem.
Jen tak ze srandy jsem umístil soubor ad.php do složky /test/ v hlavním adresáři webu a z hlavního souboru (domos.php) jsem se to snažil includovat různými způsoby include('/test/ad.php'); include('./test/ad.php'); include('../test/ad.php'); include('/test/''ad.''php'); Víte někdo jak na to? Prohledal jsem skoro celý internet a nenašel jsem nic pro mně funkčního (jsem sice na Webzdarma ale myslím že to na to efekt moc mít nebude) |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2012, 15:36:25
Pokud je soubor, do kterého chceš data vkládat, také v hlavním adresáři, pak relativní adresa by měla být:
include('test/ad.php'); //nebo include('./test/ad.php'); |
||
roboti006 Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2012, 16:48:42
Ano, cesta je zadána asi správně ale při zkoušení online se nezobrazí nic.
Zkoušel jsem to takto: $adfld = "/test/"; $adfile = "ad.php"; $adway = $adfld . $adfile; include($adway); |
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2012, 17:28:20
roboti006:
v includu nelze adresovat od rootu webu, tedy s počátečním lomítkem. |
||
roboti006 Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2012, 17:53:41
Nevím... asi má PHP na mně alergii vůbec to nefunguje
|
||
Davex Profil |
#6 · Zasláno: 8. 1. 2012, 20:23:28
roboti006:
Mělo by to fungovat podle jenikakozaka. Zkontroluj správný název souboru. Pokud to stále nebude fungovat, tak slož celou cestu k aktuálnímu skriptu a relativní cestu k vloženému skriptu: include(__DIR__ . '/test/ad.php'); // PHP 5.3+ include(dirname(__FILE__) . '/test/ad.php'); // PHP 5.2- Případně si ulož do konstanty cestu ke kořenové složce webu a tu pak všude používej. |
||
roboti006 Profil * |
#7 · Zasláno: 9. 1. 2012, 17:57:11
Opravdu ani jedno ani druhé nefungují... asi to nechám ve stejném adresáři...
|
||
Davex Profil |
#8 · Zasláno: 9. 1. 2012, 22:09:08
roboti006:
A co je v tom souboru test/ad.php? Zobrazí se něco, když ho spustíš samostatně - h>ttp://w>ww.example.com/test/ad.php? |
||
roboti006 Profil * |
#9 · Zasláno: 10. 1. 2012, 07:11:49
Wow, opravdu, mám u webzdarma nastavený soubor v hlavním adresáři a nedošlo mi že se tam reklama vkládá až na serveru,
a že se vkládá jen do ad.php v mateřském adresáři omlouvám se za to a děkuji za nakopnutí ;) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0