Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
7777 Profil |
#1 · Zasláno: 9. 1. 2012, 22:24:58 · Upravil/a: 7777
Ahoj mám problém z include pri mojom webe o histórii. Ako by som mohol zariadiť aby sa pri vyvolaní include aktivovali hneď dve veci naraz? Mám trojpanelovú stránku Prvý panel Menu,druhý Obsah a do tretieho zapisujem ešte životopisy postáv alebo nejaké podrobnosti k článku a potrebujem aby sa nejako pri vyvolaní include aktivovalo z článkom Dinosaury v pravom paneli aj podrobnosti. Šlo by to nejako? Lebo ak všetko zapíšem do súboru index.php bude asi čudné pri dinosauroch vyzerať životopis kardinála Richelieu v pravom paneli. Odkaz na webík:http://tomas6.szm.com/
|
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 10. 1. 2012, 09:58:45
7777:
co ti bání includovat do prostředního panelu sobor s dinosaury a do pravého soubor s podrobnostmi o dinosaurech? |
||
7777 Profil |
Samotné iclude. Minule som chcel vytvoriť niečo také!
Do include napíšem. lseif ($str == "Dino" && $pg == "Tri") {include "Historia/Pravek/Trias/Trias.php";} S adresou ?str=Dino&pg=Tri tak do stredu mi to vyvolá článok od dinosauroch ale už sa mi nepodarilo aby do bočného panelu vyvolal aj podrobnosti lseif ($str == "Dino" && $pg == "Tri2") {include "Historia/Pravek/Trias/Trias2.php";} lseif ($str == "Dino" && $pg == "Tri3") {include "Historia/Pravek/Trias/Trias3.php";} lseif ($str == "Dino" && $pg == "Tri4") {include "Historia/Pravek/Trias/Trias4.php";} |
||
panther Profil |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2012, 10:25:53
7777:
do pravého panelu si dej ty samé podmínky, co máš uprostřed a includuj soubory, které patří do pravého sloupce. |
||
7777 Profil |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2012, 11:35:06
Ahoj tak mám otázku šlo by urobiť niečo ako include pre html lebo prave som zistil že môj freehosting nepodporuje php respektíve len v platenom programe.
|
||
jenikkozak Profil |
#6 · Zasláno: 10. 1. 2012, 11:41:02
7777:
Nejlepší asi bude vyhledat freehosting, který PHP podporuje, nebo si za pár kaček koupit hosting i s doménou. To by tě asi také nemělo zruinovat. Mimo téma: V tom příspěvku máš dost často lseif , nechtěl jsi použít elseif ?
|
||
panther Profil |
#7 · Zasláno: 10. 1. 2012, 11:53:28
7777:
include je PHP funkce, proto funguje jen v PHP. Freehostingů s PHP existují mraky (tedy, spíše jsem nevěděl, že ještě existují ty bez PHP), přejdi na jiný. „šlo by urobiť niečo ako include pre html“ Ctrl+C, Ctrl+V :-)
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0