Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
the Profil |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2012, 08:18:20
Ahoj, mam problem s odkazy v IE. Ve Firefoxu mam stranky funkcni a neni s odkazy vubec zadny problem, ale v IE mi po kliknuti na jakykoliv odkaz okamzite zahaji stahovani dane stranky nebo se me prohlizec zepta, zda chci danou stranku ulozit misto toho aby doslo k jejimu zobrazeni. Zkousel jsem neco k tomu najit, ale neuspesne tak mozna tady bude nekdo vedet co s tim. Diky
|
||
Trejpa Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2012, 09:25:41
the:
Bez odkazu na živou ukázku zkusím jen hádat: stránky mají jiný MIME typ než "text/html" v serverové hlavičce. |
||
the Profil |
#3 · Zasláno: 16. 1. 2012, 22:27:34
Moc dekuji za odpoved a nasmerovani na pricinu problemu s odkazy, jen nevim jak zaridit, aby stranky ke klientovi se zminovanym MIME typem odchazely. PHP pro napsani nejakeho skriptu, ktery by to provadel neumim a varianta pomoci .htaccess souboru, ve kterem by to bylo nadefinovano, mi nefunguje. Moznost pouziti tohoto souboru jsem vsak zatim u poskytovatele webhostingu neoveroval. Jiny zpusob jak to provest uz asi neni, ze?
|
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 16. 1. 2012, 22:35:40
the:
Bez odkazu na živú ukážku, teda čo je to za stránku, kam tie odkazy smerujú, ... , atď., si tiež len tipnem, že ti môže pomôcť premenovať prípony súborov z xhtml na html (aj odkazy). |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0