Autor Zpráva
S_lunecnice
Profil
takto vypadá můj kód pro zaheslovaní stránky, funguje, jen se mi v adresním řádku zobrazuje hodnota toho heslo, ikdyž jsem se ho pokoušela schovat za proměnnou, není to velký problém, jen by mě zajímalo zda je nějaká elegantnější metoda, aby se heslo nezobrazovalo?
               <?php 
    $heslo_ok = "moto";
    if($_GET["heslo"] != "$heslo_ok"): ?>
    <!--přihlašovací formulář -->
    <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
    <form >
        <table align="center", width="300", border="3">
        Zadej heslo: <input type="password" name="heslo"><br /><br /><input type="submit">
        </table>
    </form>
    <? else: ?>
        <? include "index2.php"; ?>
    <? endif ?>
nemeja
Profil
vadí, že to je v uvozovkach a používej $_POST ;)
Keeehi
Profil
S_lunecnice:
není to velký problém
Ale to je problém! Řešení už napsal nemeja.

Na začátku používáš <?php, dále pak <?. Proč?


nemeja:
vadí, že to je v uvozovkach
Nevadí. I když je to zbytečný.
weroro
Profil
<?php 
    $heslo_ok = 'moto';
    if($_POST['heslo'] != $heslo_ok):
?>
    <!--přihlašovací formulář -->
    <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
    <table align="center", width="300", border="3">
        <form method="POST" action="<?php echo ($_SERVER[PHP_SELF]); ?>">
            Zadej heslo: <input type="password" name="heslo" />
            <br /><br />
            <input type="submit" />
        </form>
    </table>
<?php else: ?>
<?php include 'index2.php'; ?>
<?php endif ?>

nemeja:
vadí, že to je v uvozovkach
Vadilo by to, kebyže to je v apostrofoch.
Keeehi
Profil
<form method="POST" action="<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]); ?>">
ale úplně stačí
<form method="POST">

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: