Autor Zpráva
zuzka
Profil *
Když vkládám obrázek, při uložení celého html dokumentu se mi ty obrázky snaží uložit ještě jinam, proč?
Jak to mohu obejít?
igamenir
FrontPage si všechny obrázky přeukládá do svých složek, aby to fungovalo i amatérům, kteři někde na disku zvolí obrázek a neví, že ho musí také publikovat na web. FP se o to postará za ně. Navíc tím FP nabízí možnost ty obrázku upravit beze změny původního obrázku (velikost, komprimace, u JPG progresivitu, ...).
S FP jsem dlouho nedělal, ale myslím, že to jde obejít jedině tak, že si budeš psát kód obrázku sama, tj. přepneš se do kódu a prostě tam to IMG napíšeš.
zuzka
Profil *
tak ani když to přepíšu ručně, tak se to neuloží, hned si to opraví,
asi tam bude něco jako "automatické opravy", ale sakra v čem píšete stránky???
igamenir
Ti otrlejší v poznámkovém bloku. Já v PSpadu (http://www.pspad.com/cz/).
Anonymní
Profil *
Já newim, jak to přesně myslíš. Vždyť když tam vložíš obrázek, a pak to uložíš, tak se ti obrázek uloží do stejné složky, jako je tvůj dokument (třeba index.htm). No a když je chceš uložit jinam, tak by tam mělo na to být tlačítko a uloží se prostě jinam. S tímhle sem problémy nikdy neměl
zuzka
Profil *
to anonymní:

nenechá mě to uložit jinam (do jiné složky) než mám htm dokument, napíše "nelze uložit"
přepíšu to ručně v kódu a stejně si to potvora uloží do té stejné složky

dřív jsem měla nějakou starší verzi, kde se mi to občas stalo, ale nakonec se to dalo obejít a teď s novým hardwarem mám i novější software a i když vypadá stejně, něco bude jinak

myslela jsem, jestli tam není něco jako "automatické opravy" ve wordu, které by šly vypnout, ale zatím jsem na to nepřišla
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0