Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zuzka Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 10. 2005, 14:46:38
Když vkládám obrázek, při uložení celého html dokumentu se mi ty obrázky snaží uložit ještě jinam, proč?
Jak to mohu obejít? |
||
igamenir Profil |
#2 · Zasláno: 18. 10. 2005, 15:11:35
FrontPage si všechny obrázky přeukládá do svých složek, aby to fungovalo i amatérům, kteři někde na disku zvolí obrázek a neví, že ho musí také publikovat na web. FP se o to postará za ně. Navíc tím FP nabízí možnost ty obrázku upravit beze změny původního obrázku (velikost, komprimace, u JPG progresivitu, ...).
S FP jsem dlouho nedělal, ale myslím, že to jde obejít jedině tak, že si budeš psát kód obrázku sama, tj. přepneš se do kódu a prostě tam to IMG napíšeš. |
||
zuzka Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 10. 2005, 19:33:47
tak ani když to přepíšu ručně, tak se to neuloží, hned si to opraví,
asi tam bude něco jako "automatické opravy", ale sakra v čem píšete stránky??? |
||
igamenir Profil |
#4 · Zasláno: 19. 10. 2005, 08:29:33 · Upravil/a: igamenir
Ti otrlejší v poznámkovém bloku. Já v PSpadu (http://www.pspad.com/cz/).
|
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 20. 10. 2005, 16:39:47
Já newim, jak to přesně myslíš. Vždyť když tam vložíš obrázek, a pak to uložíš, tak se ti obrázek uloží do stejné složky, jako je tvůj dokument (třeba index.htm). No a když je chceš uložit jinam, tak by tam mělo na to být tlačítko a uloží se prostě jinam. S tímhle sem problémy nikdy neměl
|
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
zuzka Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 10. 2005, 08:58:21
to anonymní:
nenechá mě to uložit jinam (do jiné složky) než mám htm dokument, napíše "nelze uložit" přepíšu to ručně v kódu a stejně si to potvora uloží do té stejné složky dřív jsem měla nějakou starší verzi, kde se mi to občas stalo, ale nakonec se to dalo obejít a teď s novým hardwarem mám i novější software a i když vypadá stejně, něco bude jinak myslela jsem, jestli tam není něco jako "automatické opravy" ve wordu, které by šly vypnout, ale zatím jsem na to nepřišla |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0