Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hawkfree@seznam.cz Profil |
#1 · Zasláno: 8. 2. 2012, 10:18:33
Jak donutit stránku, aby načetla nové logo? Když ho hodím na ftp hostingu, tak se stále načítá staré. Po stisku F5 je vše ok, ale to návštěvník neví.
Zkusil jsem použít <?Header("Cache-Control: must-revalidate"); $offset = 0; $ExpStr = "Expires: " . gmdate("D, d M Y H:i:s", time() + $offset) . " GMT"; Header($ExpStr); ?> <META HTTP-EQUIV="PRAGMA" CONTENT="NO-CACHE"> , ale bez efektu. :( |
||
Fisak Profil |
#2 · Zasláno: 8. 2. 2012, 11:53:17
a není spíše chyba v nakódování toho loga? Zdá se mi to pravděpodobné když ti stránka neukládá cache...
|
||
#3 · Zasláno: 8. 2. 2012, 12:12:09
Co tím myslíš? Jedná se jpg obrázek. Stejné to je i když upravím css. Bez F5 se změny neprojeví.
|
||
weroro Profil |
#4 · Zasláno: 8. 2. 2012, 14:14:09
Tak tým súborom pridávaj nejakú náhodnú hodnotu za otáznikom napr. obrazok.jpg?12345894 alebo style.css?486543215
<?php echo 'obrazok.jpg?' . time(); ?> |
||
#5 · Zasláno: 9. 2. 2012, 11:32:21
Jako, že se obrázek, styl bude po každé aktualizaci jmenovat jinak? To by jistě problém vyřešilo, ale přepisovat to všude v kodu, kde je obrázek použit je nesmysl.
|
||
weroro Profil |
#6 · Zasláno: 9. 2. 2012, 21:15:44
A ký používaš prehliadač? Ja mám takú skúsenosť, že opera na lokále blbe a veľa krát mi ani po refreshe nezobrazilo nový obrázok. Na webe to už bolo v poriadku. pragma by to mala vyriešiť, tak nepoznám iné riešenie.
<META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="0"> <META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="no-cache"> <META HTTP-EQUIV="Cache-Control" CONTENT="no-cache"> |
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 9. 2. 2012, 21:27:23
Reaguji na hawkfree@seznam.cz a werora:
Kešovací hlavičky stránky nemají vliv na kešování věcí uvnitř stránky. |
||
#8 · Zasláno: 10. 2. 2012, 14:27:34
Dela to FF i IE, ale to ja neovlivnim co ma navstevnik stranek. Jak pise "Chamurappi" uprava hlavicky nepomuze. Takze asi opravdu, nove veci nahrat pod novym nazvem a prepsat to i v kodu, ale to se mi zda jako dost blbe reseni.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0