Autor Zpráva
luma64
Profil
Zdravim, akym sposobom pls ulozim na lokalny pc subor, ktory sa generuje php skriptom na serveri ? Aka cesta ma byt popisana ?
dakujem. lm
Hando
Profil
Ahoj.
Moc dobře nerozumím tomu, nač se vlastně ptáš. Pokud generuješ scriptem soubor, tak pochybuju, že je vůbec možné ho uložit na jiném pc bez toho, aniž by to provedl uživatel, resp. nějaká aplikace k tomu stvořená. Určitě bych nechtěl, aby mi někdo bez mého vědomí ukládal do pc soubory. Ty určitě také ne. :)
luma64
Profil
Uzivatel bude vediet, ze ma moznost generovat/exportovat si tlacitkom z intranetu subor, ktory mu ale niekam je potrebne ulozit. Nikto iny mu ho nevytvori, lebo sa bude robit pod jeho loginom.
Michel
Profil
luma64
Pro inspiraci.
Keeehi
Profil
luma64:
Tak ten soubor si normálně stáhne, resp. mu ho nabídneš ke stažení.
Hando
Profil
Takže tedy vlastně chceš, aby se mu soubor nabídl ke stažení, ano? To, co s ním dále provede, to už moc ovlivnit nemůžeš. Tvá možnost kontroly končí tím, že uživateli nabídneš odkaz na soubor, případně ho přesměruješ přímo na adresu toho souboru, ale pak už je to na něm, zda si ho sám uloží, otevře, nebo zruší. Prostřednictvím webové aplikace nemůžeš zasahovat do počítače někoho jiného. Nebudeme-li se bavit o cookies...

A ty se ptáš konkrétně na jaký krok? Na vytvoření toho souboru a nabídnutí ke stažení, nebo na to, co jsem popsal jako nemožné?
----
aha, pozdě.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: