Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
rollerblade Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 3. 2012, 12:37:06 · Upravil/a: rollerblade
Ahoj, mám problém s font face: V Chrome, žádný problém nemám, ale jakmile otevřu web v firefoxu nebo IE tak místo zvoleného písma mám Arial. Už nevím kde mám chybu. Prosím poraďte:
@font-face { font-family: 'Univers Condensed'; src: url('/fonts/universBold.eot'); src: url('/fonts/universBold.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('/fonts/UuniversBold.woff') format('woff'), url('/fonts/universBold.ttf') format('truetype'); font-variant: normal; font-style: normal; } @font-face { font-family: 'Univers Condensed Medium'; src: url('/fonts/UniversCondensedMedium.eot'); src: url('/fonts/UniversCondensedMedium.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), url('/fonts/UniversCondensedMedium.woff') format('woff'), url('/fonts/UniversCondensedMedium.ttf') format('truetype'); font-variant: normal; font-style: normal; } ![]() ![]() |
||
fisheye Profil |
#2 · Zasláno: 25. 3. 2012, 14:33:07
|
||
rollerblade Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 3. 2012, 15:19:47
Ahoj díky za radu:) jen jsem tento generátor použil, výsledek je takový, že to nefunguje:( Mám správně cestu? ... já si myslím, že ano, díky tomu, že to v chrome funguje:) neporadí ještě někdo?:( Díkyy
|
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 25. 3. 2012, 18:30:37
Máš chybu ve jméně souboru
url('/fonts/UuniversBold.woff') format('woff') .
|
||
rollerblade Profil * |
#5 · Zasláno: 25. 3. 2012, 22:46:23
Díky Díky:) vyzkouším!
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0