Autor Zpráva
luma64
Profil
Zdravim, je mozne urobit php kodom nacitanie suborov z adresara, aby sa zohladnilo porad.cislo davky na poziciach 4-6 ( napr dav001, dav036,dav023 ..). Dik.
mimochodec
Profil
Je to možné. Vysvětli, co je ve tvém případě adresář, dávka, pozice.

edit: Aha, už jsem to asi pochopil. Použil bych opendir, readdir, názvy načetl do pole a pak zpracoval, ale to by bylo delší povídání, na to teď nemám čas. Reagoval jsem proto, že ta otázka mi nedávala smysl.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: