Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
roboti006 Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 5. 2012, 15:35:13
Ahoj.
Poslední dobou mám velké problémy s připojením k internetu, a často vypadávajícím spojením a když něco zrovna dělám s FTP nebo s něčím co jej využívá, a sekne se net, při příštím přihlašování mi vyhodí hlášku: 530 You can't be logged more than 3 times!. Ne že by se předtím neukazovala, ale obzvlášť na straně toho servru to často vypadává, a potom mi to říká že se nemůžu přihlásit více než 3x?? Proč to je a k čemu to je, taková hláška? |
||
Amunak Profil |
#2 · Zasláno: 12. 5. 2012, 15:57:53
Všechny ftp servery omezují počet připojení (aby regulovaly vytíženost), a některé to dělají více než je zdrávo (třeba webzdarma). Prakticky se můžeš prostě na FTP přihlásit jen několikrát v určitém časovém intervalu. U klientů, jako je třeba filezilla, se stahuje třeba i pět souborů naráz a je tedy aktivních pět přihlášení. No a to se serveru nelíbí, když je limit nastaven na tři. Může k tomu dojít taky tehdy, když třeba stahuješ/nahráváš (i po jednom) velké množství malých souborů.
Jestli se toho chceš zbavit, tak zvol hosting, který má tato omezení vyšší. Většina placených hostingů má tohle asi v pohodě. V některých FTP klientech (filezilla třeba) se dá i nastavit maximální počet spojení. |
||
roboti006 Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 5. 2012, 20:34:00
Aha. Díky za vysvětlení. Já používám právě ten webzdarma, protože zatím jsem se nedostal k takové dokonalosti, že bych do toho investoval kromě času i peníze, s klidným pocitem že se mi to možná někdy vrátí. Používám WinSCP, který si nemůžu vynachválit (tak pro srovnání jsem předtím používal FTP commander, a ten byl dost nepraktický, nehledě k tomu že byl starý) ale občas mi to hodí tuto hlášku (obzvlášť když přetahuju právě velký počet malých souborů), a krom toho má ten program reconnect nastavený na 5 vteřin a to je potom průser když to 1/2 hodiny navazuje připojení a pak jej to vykopne. Teď jsem testoval Wordpress, a předtím Drupal. WP není tak náročný jako Drupal, ale i tak 20 mega dají, a to převážně v menších souborech... Díky za rady.
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0